kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Mezuniyet hatırası

*Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs'tan selamlar; Lefke Avrupa Üniversitesi'nin 2005 yılı mezunlarıyız. Adına yakışan bir Avrupa üniversitesinden mezun olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Alev, Yusuf, Buğra, Nermin, Banu, Emre, Sercan, Utku, Waddah (soldan sağa). (Banu Gökçe Taşkın)

*Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi İletişim Fakültesi mezuniyet töreni. Tüm arkadaşlarıma hayatlarında başarılar dilerim. Elif, Çiğdem, Hatice, Nil, Osman, Evren, Mahmut, Alper, Hasan, Yaşar, Cengiz ve Mehmet... (Çiğdem Devrim)

*Bu anlamlı ve güzel gün nedeniyle böylesine önemli imkanı bize sağladığınız için size çok tekekkür ederiz. Kocaeli Üniversitesi Sigortacılık Bölümü 2. Öğretim mezunları Birgül, Sibel, Gamze ve Neslihan...

*Trakya Üniversitesi Teknik Bilimler 2007 Mezunlarından Fatih Ekinkıran...

*Notre Dame de Sion Lisesi; 2007 yılında 151'inci mezunlarını verdi. Velilerin ve öğrencilerin katıldığı 19 Haziran 2007 Salı günü Harbiye'deki okul binasında yapılan mezuniyet töreninde, mezunlar diplomalarını aldı. Mezun öğrenciler, 5 yıllık lise eğitimini başarıyla tamamlamanın keyfini doyasıya yaşadı. Hepsine üniversite hayatında başarılar dileriz, yolları açık olsun... (İsmail Ergüt)

*Oğlum Mehmet Atınç Gökyer'in Mehmet Akif İlköğretim Okulu'ndan mezuniyeti. (Hasan Gökyer)

Gençlere çağrı!
Mezuniyet fotoğraflarınızı, okulunuzun adını ve kendi adınızı GÜNAYDIN'a yollayın; yayımlayalım. Bu mutlu gününüze herkes tanıklık etsin. İşte adresimiz: mezuniyet@sabah.com.tr
Haberin fotoğrafları