kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Haziran 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kidman'a eşinden romantik sürpriz

Yeni Haber
Ünlü aktris Nicole Kidman'a 40. yaş gününde country şarkıcısı eşi Keith Urban'dan romantik bir sürpriz geldi. Urban, turnesine ara vererek eşinin yaş günü için Avustralya'ya uçtu.

People dergisinin internet sitesinde yer alan habere göre, ''Love, Pain and the Whole Crazy World Tour'' adlı turnesini ABD'de sürdüren 39 yaşındaki Urban, Baz Luhrmann'ın yönettiği ''Australia Down Under'' adlı filmin çekimlerini sürdüren eşine yaş günü sürprizi yaptı.

ABD'den Sidney'e uçan Urban, buradan kendisini alan özel jetle Kidman'ın Hugh Jackman ile başrolünü üstlendiği filmin çekimlerini sürdürdüğü sahil kasabası Bowen'a geldi.

Çift, yaş günü kutlaması sırasında Bowen'daki tepenin doruğundan havai fişek gösterisini de izledi.

Şarkıcı Keith Urban'ın gelecek hafta turnesine kaldığı yerden devam edeceği belirtildi.

''Kırmızı Değirmen'' filminde de Nicole Kidman ile birlikte çalışan yönetmen Baz Luhrmann'ın da ABD'den çeşitli yiyecekler getirerek ünlü yıldıza sürpriz yaptığı ifade edildi.

Bu arada, Nicole Kidman'ın yaş günü, filminin çekimlerinin devam ettiği sahil kasabası Bowen'da da hummalı hazırlıkların yapılmasına neden oldu.

Bowen Belediye Başkanı Mike Brunker, eşinin bütün gün çörek börek yaptığını, Kidman için büyük hazırlıklar gerçekleştirdiklerini söyledi.

(AA)