kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kasap havası bilirdik sünneti de varmış...

İLİŞKİLİ HABERLER
Kasap havası bilirdik sünneti de varmış...
Kasapta sünnet haberine www.sabah.com.tr adresinde yapılan yorumlardan bazıları şöyle:

* Serhat Filiz:
Çocukların sağlık sorunu olup olmayacağı 20 yıl sonra ortaya çıkar

* Sühendan Köylü: O çocukların ruhsal dengesinin bozulacağını hiç mi düşünmediniz karacahiller. Kasap dükkânında hayvan ile aynı düzeyde muamele gören bu yoksul çocukları hepimizden hesap sormalıdır. Bu olay 21. yüzyılda Atatürk Türkiyesi'nde yeterli çağdaşlık düzeyine erişememiş olmamızdan dolayı...

* Kerem Canlı: Yutkunuyorum, o yaştaki çocukların neler hissettiğini anlamak için empati kurmak istiyorum, uyanıkken gördüğüm kabustan çırpınarak uyanıyorum. Düşünüyorum, soruyorum, Kasap dükkânının bu uygulama için uygun yer olduğunu düşünenler sünnetin dini anlamını biliyorlar mı? Yoksa amacın et kesmek olduğunu düşündükleri için kasap dükkânı onlara uygun mu geldi?

* Şehriban Kıral: Aklı kıt insanlar devlette bu gibi görevlere gelirse az bile. Olacağı bu!

* Seyhan Altan: Hadi halk cahil diyelim, bu işi yapanlar da mı cahil? (Böyle bir yerde sünnet olunamayacağını bilemeyecek kadar.)

* Semra Akgün: E bravo valla nasıl olsa ses çıkaran yok, oy uğruna insanların düştüğü hale bakın. Boy boy fotoğraflarını çekmişler çocukların, hâlâ inkâr ediyorlar. Hayret ediyorum. Ne olur kasap dükkânında sünnet edilen cocuğun psikolojisi ve ne kadar sağlıklı. Ayıp, valla kınıyorum bu insana oy verecek olan insanları kınıyorum...

* İlkay Özcan: Yıl 2007! Hangi devirde yaşıyoruz yahu?

* Yunus Şahin: Ben de katılıyorum, kasapta sünnet olmaz.

* Faruk D.: Fakirsen her yerde böyle itilir kakılırsın.

* Jülide Uslu: Helal olsun! Bunu da yaptınız ya! Söyleyecek söz bulamıyorum. Ama bir de şöyle düşünmek lazım. Bunlar manşete yansıyanlar. Bu kendini bilmezler şimdiye kadar daha neler yapmışlardır kim bilir? Tezgâha yatırmak lazım, en tepedekinden en aşağıya kadar.

* Ertan Asil: "Kasap havası" oyununu biliyorduk. Sünneti de varmış ne diyelim burası Türkiye.

* Hatice Eroğlu: Bir belediyenin fakir çocukları kasap veya soğan dükkânında sünnet ettirmesini kınıyorum. Böyle yapacağına hiç yaptırmasaydı. Kasapta kimler kesilir? Yazıklar olsun!