kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Burak Kut, ‘Aşk Kapıyı Çalınca’ isimli dizide İpek Erdem ile başrol oynayacak. İpek, Burak’ın sevgilisini canlandıracak.

Eskiden halkımız benim hep dizilerde oynamamı isterdi

Mustafa DERYAHAN/MAGAZİN
'Komple' isimli albümü ile yedi yıl süren sessizliğine son veren popçu Burak Kut, bu kez dizi oyunculuğuna soyundu. Yakışıklı popçu "Hikaye içime sinince, girdik böyle bir işin içine" dedi..
Müzik dünyasına 7 yıl ara verdikten sonra geçtiğimiz ay 'Komple' adlı albümünü piyasaya çıkaran Burak Kut, hızlı bir çalışma temposunun içine girdi. 'Aşk Kapıyı Çalınca' isimli TV dizisinde başrol oynamayı kabul eden yakışıklı popçuya, İpek Erdem, Burak Davutoğlu, Bahar Öztan ve Aslı Yılmaz eşlik edecek. Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği projede İpek Erdem, Kut'un sevgilisini canlandıracak.

BENCE İYİ BİR İŞ OLACAK
'Aşk Kapıyı Çalınca'da rol almasında senaryonun çok etkili olduğunu belirten Burak Kut, şunları söyledi: "Koliba Film'in başındaki Ata Türkoğlu'nun ikna kabiliyeti ve çok sıcak davranışı beni bu işe çekti. Ardından hikayenin sürükleyiciliği içime sindi. Oyuncu arkadaşlarımla tanıştıktan sonra da iyi bir iş olacağına iyice inandım ve böylece girdik işin içine..."

OYUNCULUK DEVAM EDECEK
Burak Kut, "Reytingler kötü giderse ne olur bilmiyorum. Bence başından sonunu düşünmek doğru değil. Ben eskiden sokakta dolaşırken halkımızdan 'dizilerde oyna' diye çok istek alıyordum. Onların bu diziyi zevkle izleyeceğini sanıyorum" diye konuştu. Oyunculuğa devam etmek istediğini belirten Kut, "Sonuçta benim hayatta en iyi bildiğim şeylerden biri haddimdir! Oyuncuların mesleğine saygı duyuyorum ama pratik biri olduğum için oyunculukta çok zorlanmadığımı düşünüyorum. Settekilerden gelen tepki de bu yönde" dedi.