kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Müzikte en yeniler

Şehrazat'ın yeni keşfi!
İlker Çalışkan'ın 'Kardan Adam' adlı pop-rock albümü, birçok müzisyenin katkısıyla çıktı. Ünlü besteci Şehrazat, 7 yıl önce keşfettiği Çalışkan'ın albümü için beste desteğinde bulundu. Suat Suna da bir şarkıya kemanıyla konuk oldu. Albümün prodüktörü ve müzik yönetmeni ise İskender Paydaş. Albüm iki yıllık bir hazırlık sürecinin ürünü.

Yeni türkülerle Hüseyin Turan

Türk Halk Müziği'nin güçlü yorumcularından Hüseyin Turan, iki yıl aradan sonra altıncı albümü 'Adı Karanfil'i çıkardı. Seyhan Müzik etiketiyle yayınlanan albüm, Mehmethan'ın yönetmenliğinde, toplam 13 türküden oluşuyor. Sanatçı, bir önceki albümü 'Kilit' ile MÜYAP'tan ödül almıştı.

Diş hekiminden türkü albümü
Gamze Akkuş'un 'Gelecek Diye' adlı albümü, halk müziğinin ustalarından Erol Parlak yönetmenliğinde çıktı. Aslen diş hekimi olan Akkuş, büyük titizlikle hazırladığı bu ilk albümünü Seyhan Müzik'ten çıkardı. Anne ve babası sayesinde türkü sevdalısı olarak büyüyen Akkuş'un albümünde 13 eser yer alıyor.

Şarkılarında hayatını anlattı
Cüneyt Çakım'ın Seyhan Gold Müzik etiketiyle çıkan 'Siyah' adlı albümü, birbirini takip eden şarkılarla bir hikayeyi dile getiriyor. Çakım'ın hayatını anlatan bu hikaye içinde iki şarkı dışında tüm şarkılar genç şarkıcıya ait. İki şarkının biri Aykut Gürel'e, diğeri de Adonis Vardis'e... Çakım, Pınar Aylin'in yeni albümü için söz ve beste desteğinde de bulundu...
Haberin fotoğrafları