kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Haziran 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ARTIRMA 10 BİN YTL'DEN BAŞLADI... Defilenin ardından Uğur Batur ve Petek Dinçöz'ün düzenlediği müzayedede, Atatürk'ün tablosu 10 bin YTL'den açık artırmaya sunuldu.

Atatürk tablosuna 500 bin YTL

Öner ÖNGÜN
Çırağan'daki defileli gecede açık artırmaya çıkarılan Atatürk tablosu işadamları Hüsnü Güreli, Erdal Acar, Ahmet Ağaoğlu ve TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer tarafından satın alındı..
Engellilere destek olmak amacıyla 41 üye tarafından 1999 yılında kurulan Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) İcra Kurulu'nun organize ettiği defileli yemeklerin ikincisi önceki akşam Çırağan Sarayı Balo Salonu'nda düzenlendi. Davetiyelerin 500 YTL'den satıldığı geceye iş, sanat ve cemiyet hayatından 450 hayırsever davetli katıldı.

ACAR KREASYONU TESYEV
Başkanı Yavuz Kocaömer'in teşekkür konuşmasının ardından, modacı Emel Acar'ın "Engelleri Aşalım" isimli 42 parçalık kreasyonunun sunumu yapıldı. Defilede Şenay Akay ve Elif Ece Uzun gibi ünlü mankenler podyuma çıktı. Defilenin ardından açık artırmaya konulan Atatürk tablosu ise işadamları Hüsnü Güreli, Erdal Acar, Ahmet Ağaoğlu ve Kocaömer tarafından 500 bin YTL'ye satın alındı.
Haberin fotoğrafları