kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Mankenlerin menajerine tecavüz suçlaması

Yeni Haber
Podyumların ünlü mankenleri Seçkin Piriler ile Nilay Dorsa'nın menajeri olduğu ileri sürülen Burhan A., internet ortamında MSN adlı chat proğramında tanıştığı 17 yaşındaki S.Y.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla çıkartıldığı adliyede serbest bırakıldı.

Kartal Adliyesi'ne 28 Mayıs 2007 tarihinde ailesiyle birlikte giden 17 yaşındaki S.Y., Burhan A. isimli bir kişi tarafından üç gün boyunca alıkonulduğunu ve tecavüze uğradığını ileri sürdü. Savcılık talimatıyla başlatılan soruşturma kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Burhan A.'yı gözaltına aldı.

Şikayet dilekçesinde S.Y.'nin ailesinin, kızlarının mankenler Nilay Dorsa ve Seçkin Piriler tarafından kandırıldığını ileri sürdükleri öğrenildi. Polis, bu suçlama nedeniyle iki mankeni de dün akşam saatlerinde ifadelerine başvurmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne davet etti. Haklarında yapılan suçlamayı kabul etmeyen iki mankenin, savcılık talimatıyla polis tarafından adliyeye çıkartılmadan serbest bırakıldığı öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Burhan A., işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kartal Adliyesi'ne çıkartıldı. Burhan A., ifadesinin ardından cumhuriyet savcısı tarafından delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakıldı. Burhan A., Ankara Adliyesi tarafından verilen bir karar gereği hakkında bir infaz kararı bulunması nedeniyle tekrar Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Burhan A., işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Şikayetçi S.Y. ile Burhan A.'nın internette MSN adlı chat proğramında tanıştıkları, iki ay kadar sanal ortamda sohbet ettikten sonra 26 Mayıs tarihinde buluştukları, birlikte önce iki ayrı açılışa, ardından Nişantaşı'nda ajansa gittikleri öne sürüldü. S.Y.'nin savcılığa şikayet dilekçesi verdikleri 28 Mayıs 2006 tarihine kadar da evine gelmediği iddia edildi.