kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bu erkeklere 'çirkin' diyebilir misiniz?

Yeni Haber
Yapay çekiciliğe başkaldırıyoruz! Dört dörtlük yakışıklılara inanmıyor, dahası onların mükemmelliğini istemiyoruz! Tercihlerimiz değişti.

Yüzdelerimiz şimdi çok daha enteresan! Maskülen libido artık kusurların kusursuzluğunu yansıtıyor. Bundan böyle gerçeklik duygusuyla tutkunun el ele verdiği çirkin kralların egemenliği altındayız.

"BU ERKEKLERE 'ÇİRKİN' DİYEBİLİR MİSİNİZ?" GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

80'li yıllardı... Güzeller güzeli Paulina Porizkova; The Cars grubunun solisti Ric Ocasek ile evlendiğinde şaşkınlığımızı gizleyememiştik. Ardından Christie Brinkley kendinden 12 santim kısa Billy Joel ile Madonna ise yıldızı yeni parlayan Sean Pean ile geçti aynı yoldan... Zevklerini ve renklerini tartıştır olduk. Gençtik, idealisttik... O ideallerin arasında Rob Lowe, Pierre Casso, Anthony Delon, Nick Camen, River Phoneix ya da Simon Le Bon izdüşümlü bir erkeğin hayali de vardı. Her dönem kadın güzelliğine nasıl yeni bir tanım getirise, o günlerde maskülen libidonun karşılığı da geniş omuzlar, açık renkler, simetri ve kesinlikle soğuk bir mizaç ile örtüşüyordu.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN