kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

CHP ve DSP aynı mitingde kucaklaştı

Yeni Haber
CHP'nin DSP ile birlikte ilk mitingi Mersin'de başladı. CHP'nin gövde gösterisine dönüşen mitingde CHP'li ve DSP'liler aynı meydanda iç içe yer aldı. İki partinin bayrakları ile mitinge katılanlar olduğu görüldü.

CHP'nin ilk mitingi Mersin Metropol Meydanı'nda başladı. CHP lideri Deniz Baykal ve DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'in Adana Havaalanı'ndan Mersin'e geliş güzergahı, parti örgütlerinin karşılama konvoyu ile tıkandı. CHP'nin gövde gösterisine dönüşen mitingde CHP'li ve DSP'liler aynı meydanda iç içe yer aldı.

Bazı vatandaşların iki partinin bayrakları ile mitinge katıldıkları görülürken, sıcak ve kalabalık nedeniyle bayılanlar ve fenalık geçirenler oldu. Miting için hazırlanan Metropol Meydanını dolduran partililer, liderlerin alana gelmesini bekliyor.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR, GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI


Mitingin yapıldığı Metropol mitingi alanının çevresi CHP bayrakları, Baykal posterleri ve CHP'nin seçim sloganlarının yazılı olduğu pankartlarla donatıldı.

Mitinge Mersin dışından katılmak üzere gelen vatandaşlar da miting meydanını doldurdu. CHP yöneticileri, hava sıcaklığını dikkate alarak katılımcılara dağıtmak üzere binlerce kağıt şapka da hazırlattı.

Miting nedeniyle Mersin emniyeti de geniş güvenlik önlemleri aldı. Miting alanının çevresinde geniş güvenlik kordonu oluşturuldu. Son günlerde meydana gelen intihar saldırıları ve şüpheli paketler nedeniyle emniyet yetkilileri alana girecekler vatandaşları tek tek aradı.

(ANKA)