kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Arena ismi bir yere ait değil, olamaz da...

* 'Arena' ismini kullanmak sizin için bir sıkıntı yaratmayacak mı? Çünkü Kuruçeşme Arena da var. Buranın adı İstanbul Arena ama karıştırılma gibi bir durum da söz konusu...
'Arena' stadyum ya da hastane gibi jenerik bir isim... Dolayısıyla birisine ait olamaz. Dünyanın neresine giderseniz gidin, bu tip yerlerin adı 'Arena'dır. Böyle bir yer yapıyorsanız, başka bir isim koyamazsınız. Onların ismi Kuruçeşme, bizim ismimiz İstanbul. İsimlerimiz bunlar. Evet insanların kafasında 'Arena' bir yere aitmiş gibi bir imaj oluştu. Ama doğru bir imaj değil!

Biz rakip değiliz, fostuz!

* Sizin farkınız ne?
Ayrı gruplarız o kadar... Onlar başka insanlar getiriyor, biz başka insanlar getiriyoruz. Ben rekabete inanmam, ortaklarım da inanmıyor. El ele verilirse, daha büyük işler yapabileceğimize inanıyoruz. Karşı grup BKM'de çok yakınımdır. Onlar da buna inanmazlar. Zaten bu iş olur olmaz hemen kendileri ilişkiye geçtiler. Yani 'rakip'lerle çalışıyor olmak insanı ancak yüceltir ve güçlendirir. 'Arena' ismini biz seçmedik, o zaten vardı, biz ismimizi İstanbul olarak seçtik. '2010'a doğru İstanbul' projesi var; 2010'da İstanbul başkenti layık bir kültür eğlence merkezi olmalı! 4 yıl içinde İstanbul'da çok daha acayip bir şey yaparız diye düşünüyorum.