kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Mayıs 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Angelina Cannes'a gitti festival gündemi değişti

Hollywood starı Angelina Jolie, başrol oynadığı 'A Mighty Heart' filminin galası için gittiği Cannes'ın ilgi odağı oldu. Jolie, kocası Brad Pitt'le el ele, göz göze dolaştığı festivalin diğer starlarını gölgede bıraktı..
16 Mayıs'ta start alan Cannes Film Festivali'ne her gün yeni bir dünya starı konuk olsa da; önceki gün kırmızı halıya çıkan Angelina Jolie, gündemi tümüyle işgal etti. Michael Winterbottom'ın yönettiği 'A Mighty Heart' (Güçlü Bir Yürek) filminde başrolü oynayan ünlü aktris, basın toplantısında filmini "Yüreğimden kopan bir proje" olarak tanımladı.

Politik konuşmadı

Jolie, Pakistan'da görev yaparken radikal İslamcılar tarafından kaçırılarak öldürülen Amerikalı gazeteci Daniel Pearl'ün hamile eşini canlandırdığı filmle ilgili politik konuşma yapmaktan da kaçındı. Wall Street Journal gazetecisi Daniel Pearl'ün eşi Mariane ve oğlu Adam da 'A Mighty Heart'ın galasında; Angelina Jolie ve Brad Pitt'in yanında yer aldı.

Marıane'i anladım

Mariane Pearl'ü canlandırırken çok duygulandığını anlatan Jolie; şunları söyledi: "Kocası öldürüldüğünde Mariane 6 aylık hamileydi. Anne oluşum bu rolü daha iyi anlamama yardımcı oldu. 6 aylık hamileyken neler hissettiğimi düşündüm. Öyle bir dönemde çocuğumun babasının yanımda olamaması korkunç olurdu." ABD basınında Brad Pitt'ten ayrılacağı yolunda haberler çıkan Angelina Jolie; Cannes'da bu söylentileri yalanlamak ister gibiydi. Filmin galasından sonra Brad Pitt'le birlikte arabaya binen Jolie, sevgilisinin saçlarını okşamasıyla dikkat çekti.
Haberin fotoğrafları