kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mayıs 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Fenerbahçe'de, 100. yıl telefonları tanıtıldı

AA
Yeni Haber
Fenerbahçe'nin 100. kuruluş yıldönümü onuruna Fenerium tarafından satışa sunulacak cep telefonları tanıtıldı.

Fenerium Genel Müdürü Bahadır Kaan Türkay ve diğer yetkililerin katılımıyla Ortaköy Banyan'da düzenlenen basın toplantısında, 2 farklı model olarak taraftarların beğenisine sunulacak telefonlarla ilgili bilgi verildi. 1'den 2007'ye dek seri numaralı olarak üretilen Fenerbahçe 100. yıl telefonlarında, Galatasaray'ın kuruluş yılı olan 1905 ise yer almadı.

Fenerium Genel Müdürü Türkay, 1905'in neden olmadığı sorusuna, ''1905 numarası ezeli rakibimiz Galatasaray'ı anımsattığı için bu numarayı kullanmayı tercih etmedik'' dedi.

Telefonlardan biri 3 bin YTL'lik fiyatıyla ''Fenerbahçe 100. Yıl Telefonu'', diğeri 499 YTL'lik fiyatıyla ''Fenerbahçe Taraftar Telefonu'' olarak satışa sunulacak.

Fiyatı 3 bin YTL olan telefonlar, 18 ayar altından üretildi. 2006 adet üretilen ve özel kutusunda Fenerium mağazalarından satışa sulunacak bu telefonların herbirinde, 1'den 2007'ye kadar özel seri numaraları bulunuyor. 100. yıl telefonunda 8 adet Fenerbahçe duvar kağıdı, özel tasarım Fenerbahçe teması, açılış-kapanış animasyonları, Fenerbahçe'ye hazırlanmış 5 klip, Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ı 6-0 yendiği maçın video kaydı ve 11 Fenerbahçe marşı yer alıyor. Bu arada Fenerbahçe'nin kuruluş tarihi olan 1907 seri numaralı cep telefonunun, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a verileceği açıklandı.

Öte yandan, 499 YTL'lik Fenerbahçe Taraftar Telefonu'nun, Fenerium mağazalarının yanısıra telefon bayilerinden de satışa sunulacağı kaydedildi.