kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Genç avukatlar bariyer kurbanı

Deniz DERİN / MERKEZ
Adliyeden çıkıp çalıştıkları hukuk bürosuna gitmek için yola koyulan 3 avukatın bindiği araç, Zeytinburnu'nda bariyerlere girdi. Kazada Ahmet Şentürk öldü, Tayfur Yazıcı ağır yaralandı..
Zeytinburnu'nda "ölüm virajı" olarak adlandırılan viraj yine can aldı. Üç avukatın bulunduğu otomobil bariyere girdi, bir avukat öldü, biri ağır yaralandı, aracı kullanana avukat ise yara almadan kurtuldu. Zeytinburnu Sahil Kennedy Caddesi üzerinde dün akşam saat 17.30 sıralarında meydana gelen kaza şöyle gelişti: İstanbul Adliyesi'nde ki duruşmadan çıkan ve aynı hukuk bürosunda çalışan avukat arkadaşlar Ahmet Şentürk, Tayfur Yazıcı ve sürücü Yağız Nail Gönenli Sahil yoluna çıkarak Yeşilköy'de çalıştıkları Dünya Ticaret Merkezindeki Aksan Hukuk Bürosuna gitmek üzere yola çıktılar. Mercedes E-200 marka otomobil "ölüm virajı" olarak bilinen 1. Ordu Makine Bakım Komutanlığı önüne geldiği sırada sürücü avukat Nail Gönenli aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek kapalı olan bariyere girdi.

YAŞAM SAVAŞI VERİYOR
Kaza sonrası olay yerine gelen ambulans ile Bakırköy'de bulunan Acıbadem Hastanesine kaldırılan 6 aylık Avukat Ahmet Şentürk (29) yaşamını yitirirken, 3 yıllık avukat Tayfur Yazıcı (30) ise ağır yaralandı. Ameliyata alınan Yazıcı'nın yeni evlendiği öğrenildi. Otombil sürücüsü avukat Yağız Nail Gönenli kazadan yara almadan kurtuldu. Kazayı haber alarak hastaneye gelen üç avukatın çalışma arkadaşları, "Biz onları toplantıya bekliyorduk. Acı haberi aldık ve hastaneye geldik. Daha önceden de bildiğimiz bariyer cinayetlerine yeni bir tanesi eklendi. Buna son verilmesi için hukuk savaşı başlatacağız" dediler.
Haberin fotoğrafları