kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Mahrem görüntüm çıkarsa o sorumlu

Özlem Avcı / MAGAZİN
Gülşen, Erol Köse için, "Elinde mahrem görüntülerim olduğunu söylüyor. Böyle bir şey ortaya çıkarsa sorumlusu Erol'dur" dedi..
Kendisi gibi şarkıcı olan Alişan ile geçmişte ilişki yaşadığı öne sürülen Gülşen, düzenlediği basın toplantısıyla bu iddiaları yalanladı. "Ahlaki değeri olmayan bir kadın gibi lanse ediliyorum. Artık yeter. Hakkımdaki yayınlara bugün itibariyle tedbir kararı kondu. Türk adaletine güveniyorum" diyen ünlü sanatçı, geçmişte aşk yaşadığı yapımcı Erol Köse ile ilgili olarak ise, "Birlikte olduğumuz döneme ait kendisinin elinde ses kaydı, mesaj, fotoğraf, görüntü gibi şeylerin, namahrem görüntülerin olduğunu iddia ediyor. En küçük bir görüntü, mesaj, ses kaydı ortaya atıldığı anda sorumlusu Erol Köse'dir" dedi.

'SURATINA TÜKÜRECEĞİM'
Erol Köse'nin eşi Ajlan Köse ise bu basın toplantısının ardından basına açıklama göndermekte gecikmedi. Ajlan Köse, Gülşen için şu ifadelere yer verdi: "Üzücü bir zina hatasından sonra artık evine dönmüş bir erkekle ilgili konuşan, bu seviyesi ekranlarda belli olmuş insanı protesto ediyorum. Türkiye yuva yıkmaya çalışan çok kadın gördü ancak bu kadar pişkinini, hadsizini hiç görmemişti. Bu kadın kocamdan elini ve dilini çekmezse, ilk gördüğüm yerde suratına tüküreceğim."
Haberin fotoğrafları