kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Cemal Mübarek ve Hatice el Cemal El Zamalek Adası’na yerleşti.

Mübarek'e gol kralı first lady

DIŞ HABERLER
Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek'in oğlu Cemal Mübarek dün kendinden 20 yaş küçük Hatice el Cemal'le evlendi. First lady'nin en büyük özelliği üniversite takımında futbol oynaması..
Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek'in oğlu ve koltuğunun en büyük vârisi Cemal Mübarek, dün kendinden 20 yaş küçük ve futbola tutkusuyla tanınan Hatice el Cemal (24) ile dünya evine girdi. Cemal Mübarek'in düğün günü olarak özellikle babasının doğum gününü seçmesi, "devlet başkanlığı koltuğuna oturmadan önce saygısını ve bağlılığını bildiriyor" yorumlarına neden oldu. Mısır'daki bir tatil beldesinde tanışan ve geçen yıl nişanlanan çift, ülkenin en pahalı otellerinden biri olan Four Seasons'da hayatlarını birleştirdi. Sadece 400 kişinin katıldığı sade düğünde, Arap dünyasının önde gelen siyasetçileri de hazır bulundu. Avrupa sosyetesinden isimlerin de yer alması nedeniyle alkol de ikram edildi.

GÜZEL VE MÜTEVAZI
Hatice el Cemal, Mısır'da en çok spora olan merakıyla tanınıyor. Kahire'deki Amerikan Üniversitesi'nden mezun olan müstakbel first lady, üniversitenin futbol takımının vazgeçilmez oyuncularından. Hatta geçen yıl Dubai'de düzenlenen bir turnuvada "Gol Kralı" olmuştu. Hüsnü Mübarek'in en yakın dostlarından ve ülkenin de en zengin inşaat mühendislerinden birinin kızı olan El Cemal, mütevazı kişiliğiyle halk arasında çok seviliyor. Kahire'de bir sarayda yaşamak istemeyen Mısırlı gelin ve eşi, ülkenin zenginlerinin yaşadığı başkentteki El Zamalek adasında bir apartman katında hayatlarını sürdürecek.