kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
VALİ İLE 1 SAATLİK GÖRÜŞME... Ellerinde gaz maskeleri ve kasklar ile gazetecilerin saldırıya uğradığı anda çekilmiş fotoğraflarını taşıyan gazeteciler, Vali Güler’le 1 saate yakın görüştü.

Gazetecilerden Vali Güler'e '1 Mayıs dayağı' protestosu

MERKEZ
Çevik Kuvvet'in gazetecilere yönelik saldırılarını protesto eden gazeteciler "Padişah istemiyoruz" sloganlarıyla valiliğe yürüdü..
1 Mayıs'ta İstanbul'da polisin sert müdahalesi ile karşılaşan gazeteciler, yaşananları protesto etti. Cağaloğlu'nda, Türkiye Gazeteciler Sendikası önünden İstanbul Valiliği'ne kırmızı kartlar, kask ve gaz maskeleri ile yürüyen gazeteciler, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Vali Muammer Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve emniyet yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu. Gazeteciler, "Basına uzanan eller kırılsın", "İstanbul'da padişah istemiyoruz", "İstanbul ağlar, Muammer Güler", "Vali istifa" sloganları attı. Vali Güler ile yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından açıklama yapan TGS Başkanı Ercan İpekçi, "Vali Güler sorumlular hakkında inceleme başlatacağını söyledi" dedi.
Haberin fotoğrafları