kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Mayıs 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Müjde Ar hastaneye kaldırıldı!

Yeni Haber
Anadolu Üniversitesi (AÜ) İletişim Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen 9. Uluslararası Eskişehir Film Festivali'nin açılışına katılmak ve onur ödülü almak üzere Eskişehir'e gelen sanatçı Müjde Ar belindeki rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Festival kapsamındaki ödül törenine katılmak amacıyla dün gece Ercan Karakaş ile kente gelip AÜ Yunusemre Yerleşkesi içindeki Otel Anadolu'ya yerleşen Müjde Ar rahatsızlandı.Aynı yerleşke içindeki Mavi Hastaneye kaldırılan Müjde Ar'ın, geçen yıl geçirdiği trafik kazasına bağlı olarak belinde oluşan bir ödemden dolayı rahatsızlandığı ve hareket etmekte güçlük çektiği bildirildi.

Müjde Ar'ı, yaklaşık 5 saat süren yolculuğunun olumsuz etkilediği belirtildi.Sanatçının, bugün 18.30'da AÜ Sinema Anadolu'da düzenlenecek festivalin açılış törenine, ''tekerlekli sandalyeyle de olsa katılacağı'' öğrenildi. Müjde Ar'ın hastanedeki tedavisinin ardından oteline geçtiği bildirildi. Bu arada, sanatçı Kadir İnanır da ödül törenine katılmak için kente geldi.