kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Ali Taran

Partiler hazırlıksız yakalandı

Seçime iddialı girmek isteyen CHP, reklam dünyasının "harika çocukları" olarak nitelenen Alinur Velidedeoğlu ve Ali Taran'la görüşecek. Henüz kimseyle anlaşmayan CHP'de Alinur Velidedeoğlu ile görüşme gündeme gelmiş ancak gerçekleşmemişti. Velidedeoğlu'nun yeniden davet edildiği ve Baykal'la bir araya gelerek konuyu görüşeceği öğrenildi. CHP, Velidedeoğlu ile anlaşamazsa kapısı çalınacak ilk isim, AKP ile de görüşüp anlaşamayan Ali Taran. Taran'ın 2002 seçimlerinde Genç Parti'nin aldığı oylarda katkısı olduğuna inanılıyor.

MHP ŞANDIR'I GÖNDERDİ
24 firma ile görüşmelere başlayan ve bunların sayısını 4'e kadar indiren MHP ise dün apar topar Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır'ı İstanbul'a gönderdi. Şandır 4 firmadan son teklifleri ve hazırlanan modelleri alarak akşam saatlerinde Ankara'ya döndü. Bahçeli, Başkanlık Divanı'nı toplayarak son kararı burada yapılan sunumlarla verecek.

AKP "İSTİKRAR" DEDİ
Kampanya konusunda kararını vermiş olan tek parti ise AKP. Ali Taran'la görüşüp anlaşamayan AKP, 2002 seçimlerinde de çalıştığı Anter Ajansı ile anlaştı. Genel Başkan Tayyip Erdoğan'ın danışmanlığını da yapan Erol Olçak, geçtiğimiz ay parti MYK'sına katılarak bir sunum yaptı. Partiler, kampanya kapsamında seçmeni yakalayacak şarkılar için de harekete geçtiler. En gözde şarkı ise Kenan Doğulu'nun "Çakkıdı"sı.