kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  |  Benim şehrim | 25 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Adliyeye birlikte gelen çiftin üzgün oldukları görüldü.

Jet boşanma

Orhan YURTSEVER / MERKEZ
Anlaşarak ayrılmaya karar veren Tamer Karadağlı-Arzu Balkan çifti tek celsede boşandı. Çiftin kızı Zeyno'nun velayetini, anne Balkan aldı..
Eski rol arkadaşı Deniz Uğur ile aşk yaşadığı iddiaları üzerine evini terk eden Tamer Karadağlı, eşi Arzu Balkan'dan boşandı. Fatih 2. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada boşanmak için anlaştıklarını belirten çift, mal ve gayrimenkul dağılımı ile küçük kızlarının velayeti konusunda hazırladıkları protokolü mahkemeye sundu. Bunun üzerine mahkeme, 2002'de evlenen çiftinin boşanmasına karar verdi. Boşanma kararının ardından Fatih Adliyesi'nden avukatlarıyla birlikte çıkan Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan'ın üzgün oldukları gözlendi. Evliliklerini medeni bir şekilde noktaladıklarını belirten ünlü aktör, "Dostluğumuz hep devam edecek. Tümüyle ayrılmamız söz konusu değil. Çünkü bir kızımız var" dedi.

AÇIKLAMA YAPACAK
Karadağlı, "Çocuk kimde kalacak" sorusuna "Tabii ki annesinde" diye cevapladı. Ünlü sanatçı, anlaşmalı ayrılığın gerekçeleri hakkındaki bir soru üzerine, sonra yazılı açıklama yapacaklarını söyledi.