kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  |  Benim şehrim | 24 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Mümkünse evlilik teklifi almayayım

İLİŞKİLİ HABERLER
h
Mümkünse evlilik teklifi almayayım
* Bir reklam filminde oynadınız ve tektaş satışlarını patlattınız. Nasıl bu kadar etkili oldunuz? O reklamda benim olmam için çok inat ettiler ve beni ikna etmeyi başardılar. Samimi bir imaj çizdiğimi düşündükleri için beni tercih etmişler.

* Peki sizin tektaş merakınız var mı? Tektaş bir sembol ve evlilik teklif ederken insanın sevgilisine tektaş alması, işin ciddiye binmesi anlamına geliyor.

* Siz nasıl bir evlilik teklifi almak istersiniz? Mümkünse evlilik teklifi almasam! (Gülüyor) Öyle bir hayalim yok gerçekten... Çünkü çok yakın zamanda, tektaş reklam filminin ikincisi çekilerken, rol gereği bana defalarca evlenme teklif edildi.

ESTETİĞİM YOK!

* Sizi biraz değişmiş gördük; kilo verilmiş sanki. Herhangi bir estetik operasyon var mı? Ben hiçbir zaman kilolu bir insan olmadım ki! Şu anda da 55 kiloyum ve estetiğim de yok.

* Güzellik sırlarınız var mı peki? Yoga yapıyorum, hareket ediyorum, yürüyüş yapmayı çok severim. Meditasyon yapıyorum ve çok gülüyorum.

* Siz bir süre Hindistan'da yaşadınız. Bu süreç hayatınızda neleri değiştirdi? Kendimi orada evimde gibi hissettim. Maneviyata önem veren bir ülkede olmak ilginçti.

* Evinizin alt katını yoga salonu haline getirmişsiniz... Evet... Bir yoga hocam var ve haftada 4-5 gün, pijamalarımla tık tık tık aşağı inip yoga yapıyorum.