kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  |  Benim şehrim | 24 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Vatan Şaşmaz dairesini şu sözlerle tanımladı: "Yalın ve modern hatlara sahip. Ayrıca çok kullanışlı detayları da var. Bu arada daire genelinde belli bir uyumun da yakalanmış olduğunu söyleyebilirim."

Yeniköy'de müstakil bir evde yaşamak isterdim!

atv'nin magazin programı 'Özel Hat'ın sunucusu Vatan Şaşmaz, evinin kapılarını bu ayki 'House Beautiful' dergisine açtı. Şaşmaz, şehrin göbeğinde stüdyo tipi bir dairede yaşıyor..
Yedi yıldır atv'de ekrana gelen magazin programı 'Özel Hat'ın sunuculuğunu yapan Vatan Şaşmaz, bu aralar 'Şarkı Söylemek İstiyorum' adlı programda da ünlü sanatçı Işın Karaca'yla düet yapıyor. Polet Tower Residence'da stüdyo tipi bir dairede yaşayan Şaşmaz, evinin modern ve yalın hatlara sahip olduğunu söyledi. Kentin merkezinde plastik bir hayat yaşadıklarını anlatan Şaşmaz dergi editörlerinin sorularına içtenlikle yanıt verdi...

PLASTİK BİR HAYAT YAŞIYORUZ

* Kulede yaşamaya nasıl karar verdiniz? Hayatım daha çok evimle işim arasında geçiyor. Şehrin tam merkezinde yaşıyorum. Manzarası da muhteşem. Yaşadığım daire neredeyse Kız Kulesi'ne kadar tüm Boğaz manzarasına hakim. Bu bana gerçekten heyecan veriyor. Ayrıca bina, içinde yaşayanlara tam bir otel konforu sunuyor. Polat Tower'ın en büyük avantajlarından biri ise sunduğu özel hizmetler. Temizlik servisinden kuru temizlemeye ve çamaşıra kadar birçok hizmete anında ulaşabiliyorsunuz. Bir de en güzeli bornozunuzu giyip binanın en alt katındaki havuza inebilmeniz. Böyle bir olanağa sahip olmak insana keyif veriyor. Tüm günün yorgunluğunu üstünüzden atabiliyorsunuz.

* Kulede yaşamak insana bir 'yuva'da yaşadığı hissini verebiliyor mu? Tabii ki böyle bir şey hissedemiyorsun. Çünkü burada tamamen plastik bir hayat yaşıyorsun. Şehrin tam merkezinde hızlı ve yoğun bir yaşam sürüyoruz. Camlarını bile sadece 5 cm. açabildiğiniz bir yerde, yuva kurmayı istemezsiniz. Eğer evde sevdiklerinizle uzun ve keyifli vakit geçirmek, sıcak bir aile ortamı kurmak istiyorsanız, burası size göre değil. Kule yaşamının sadece çalışan ve özellikle bekar olanlar için ideal olduğunu düşünüyorum.

* Mobilyalarınızı hangi mağazalardan aldınız? Daireyi kiraladıktan sonra sadece üç yerden alışveriş yaptım. Mobilyalarımı Ikea, Casa ve Modoko'dan satın aldım. Evdeki tüm aksesuvarlar Zara Home...

* Ne tür mekanlar sizi etkiler? Duyulara hitap eden mekanlar hoşuma gidiyor. Aslında mekanın kendisinden çok atmosferinin bana neler hissettirdiği benim için daha önemli... Kırmızı kadifeler ve kristal aydınlatma elemanları gibi avant-garde tarzda döşenmiş mekanları beğeniyorum. İçinde biraz heyecan ve pırıltı barındıran her şeyi çok seviyorum.

* Buradan başka nerede yaşamak isterdiniz? Yeniköy'de Boğaz manzarasına hakim müstakil bir evde yaşamayı isterdim.
Haberin fotoğrafları