kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  |  Benim şehrim | 24 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Cameron'a tek laf eden, karşısında beni bulur!

Son günlerde dört yıllık büyük aşkı Cameron Diaz ile yaşadığı ayrılıkla gündemde olan Justin Timberlake, GQ dergisine içini döktü. Dergiye, Diaz ile samimi açıklamalarda bulunan Timberlake, "Ayrılsak da, Cameron'a tek kötü laf eden, karşısında beni bulur" diyerek eski aşkına sahip çıktı..
Ogenç kızların sevgilisi... Gerek şarkılarıyla, gerek yakışıklılığıyla milyonlarca genç kızı kendine hayran bırakan şarkıcı Justin Timberlake, şu sıralar bekarlığa alışmaya çalışıyor. "Uzun yıllar sonra sabahları yalnız uyanıyorum, bu hissi unutmuştum" diyen Timberlake, GQ dergisine içini döktü. Cameron Diaz ile ayrıldıktan sonra, manşetlerden inmeyen ünlü şarkıcı, bu durumun kendisini çok yıprattığını söyledi. Diaz'ı bir başka güzel aktris Scarlett Johansson için bıraktığı söylenen Justin Timberlake, GQ aracılığıyla tüm bu söylentileri de yalanladı.

CAMERON'I UNUTAMADI
Ocak ayında kutladığı 26'ncı yaş gününden hemen önce Diaz ile yollarını ayıran yakışıklı şarkıcı, "Ayrılık zaten çok zordu, basının üzerimize gelmesi işleri daha da zorlaştı" diye konuştu. "Cameron ile ilgili konuşmak benim için çok zor, o hala benim sevdiğim ve çok saygı duyduğum bir insan, bu hiçbir zaman değişmeyecek" diyen Timberlake, "Cameron'a kim kötü bir tek laf ederse, karşısında beni bulur" diyerek büyük aşkına sahip çıktı. 2002 yılında ayrıldığı eski sevgilisi Britney Spears'a yaşadığı zor günlerinde destek olmayı da ihmal etmeyen Timberlake, 'aralarında yeniden bir aşk olabilir' dedikodularına da ateş püskürdü. Ünlü şarkıcı, "Britney benim sadece iyi bir dostum" diye konuştu. unuttu unuttu
Haberin fotoğrafları