kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
  |  Benim şehrim | 24 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Son ikiye kalan Helin Avşar, gözyaşlarına hakim olamadı: "Şu an burada olmayı hak etmiyorum!" Ardından tuvalete koşan Avşar uzun süre ağladı. Son ikiye kalan Helin Avşar, gözyaşlarına hakim olamadı: "Şu an burada olmayı hak etmiyorum!" Ardından tuvalete koşan Avşar uzun süre ağladı.

Jüri aşağıladı, Helin albüm kararı aldı!

Önceki akşam ekrana gelen 'Şarkı Söylemek Lazım' adlı ses yarışmasında bu haftanın birinci çifti; bilardo ustası Semih Saygıner ile koçu ünlü şarkıcı Yeliz oldu. Yarışmada son ikiye Helin Avşar- Ferda Anıl Yarkın ile Berke Hürcan-Burcu Güneş çifti kalırken; yedi bölgeden gelen oylar sonucunda Berke-Burcu çifti yarışmaya veda etti.

GECEDE NELER OLDU?
* Sunucu Zeynep Tokuş'un, geçen hafta Berke Hürcan'a, "Senin gibi modern birinin türkü söyleyecek olması ilginç" şeklindeki yorumu tepki toplamıştı. Sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyleyen Tokuş; Metin Özülkü eşliğinde bir Karadeniz türküsü seslendirdi ve türküleri çok sevdiğini belirtti.
*
Gecenin en büyük tartışması, Helin Avşar ile yeni jüri üyesi Emel Şenocak arasında yaşandı. Şenocak, Avşar'a, "Halkı oyalamayın. Sizden şarkıcı olmaz. Çok iyi bir eğitime ihtiyacınız var" deyince, kardeş Avşar şöyle cevap verdi: "Kafamda bazı şeyler net değildi fakat şimdi albüm yapma kararı aldım!"
* Emel Şenocak, Didem Uzel'i de beğenmediğini gösterdi: "Sizden şarkıcı olmaz!" Bunun üzerine Erol Büyükburç, "Ömrüm vefa ederse, üç sene içinde Didem'i şarkıcı yapacağım" dedi. Büyükburç, "Seni Türkiye'nin en iyi şarkıcılarından biri yapacağım. Evrensel bir şarkıcı olabilirsin. Seni biraz yontarız, adam ederiz" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları