kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Sosyetenin 'Sıla Turu'

Son birkaç yıldır İstanbul'un elitlerinde 'dizimania' hastalığı baş gösterdi. Tutkunu oldukları dizilerin yayınlanacağı akşam, her türlü daveti geri çeviriyor ve kanepelerine yapışıp, çekirdek çitleyerek ekrana kilitleniyorlar. atv'nin reyting rekorları kıran dizisi 'Sıla' da, sosyeteyi etkisi altına alan dizilerin başında geliyor. Sıla'nın yayınlandığı cuma akşamları sosyetik mekanlarda in-cin top oynuyor. Cuma akşamları ekrana yapışan 'Sıla' fanatiği 30 sosyetiğin hızlarını alamayıp, 'Sıla' dizisinin setini yerinde görmek için Mardin'e gittiklerini duydum.

BUTİK OTELDE KONAKLAMIŞLAR
Dizikolik sosyetikler, hem Sıla'nın kamera arkasını görmek, hem oyuncularıyla sohbet etmek, hem de Mardin ve çevresini gezmek için 'Sıla Turu' düzenlemiş. Tura katılanlar arasında Luset Taviloğlu ve Yonca Ebuzziya gibi isimler var. Sıla Turu'na katılan sosyetikler, tarihi bir konaktan yaratılan butik otelde konaklamışlar. Yöresel yemeklerin servis edildiği restoranda yemekler yiyip, bir gece de otelde özel eğlence düzenlemişler. Tabii bu arada Mardin'in ünlü telkari ve elişi altın takılarından almaları için alışveriş turu da programa dahil edilmiş.

MİNİK SERÇE'NİN İZİNDEN GİDİYORLAR
Hatırlarsanız önceki hafta da 'Minik Serçe' Sezen Aksu 'Sıla'nın setini ziyaret etmişti! 'Sıla'nın fanatiği olduğunu söyleyen ünlü sanatçı, gazeteciler vasıtasıyla "Cuma akşamları beni kimse aramasın" mesajını göndermişti. Bizim sosyetik isimler de Sezen Aksu'dan feyiz almış olmalılar...