kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Nisan 2007, Salı
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC

Kate, ayrılığı anlatırsa zengin olacak

DIŞ HABERLER
Halkla ilişkiler uzmanı Max Clifford "Prens William'dan ayrılan Kate Middleton konuşursa medyadan 5 milyon sterlin kazanır" dedi..
İngiltere Prensi William ile 4 yıllık sevgilisi Kate Middleton'un ayrılığı, dünya magazin basınında birinci gündem maddesi olmaya devam ediyor. Tabloid gazetelerin tümünün manşetlerini süsleyen haberde her gün yeni bir detay, yeni bir iddia ortaya atılıyor. İşte bunlardan biri... Prens William'ın kısa süre önce gazetelerde yayımlanan iki fotoğrafı, sevgilisiyle arasında büyük bir kavgaya neden oldu. Prens bu fotoğrafların birinde sarışın bir kızla barda eğleniyor, diğerinde ise bir esmer güzeline göğsünden tutarak sarılmış dans ediyordu.

"KULAĞIMA FISILDADI"
İngiltere'nin en ünlü halkla ilişkiler uzmanlarından Max Clifford, çifte yakın arkadaşlarının kendisine gelip hikâyelerini satmak için girişimde bulunduğunu söyledi. Ancak, Clifford'a göre son yılların en bomba hikayesi, Kate'in bizzat konuşması olur. Eğer konuşursa kendisinin TV ve gazetelerden yaklaşık 5 milyon sterlin kazanabileceğini söyleyen Clifford, Middleton'un yaşadıklarını anlatmasını beklemediğini de sözlerine ekledi. Clifford "Gördüğüm kadarıyla o çok sevgi dolu ve sadık bir kız. Yalnız kalmak istemesini anlıyorum" dedi.
Haberin fotoğrafları