kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC

5 bin tavşan yolu kapattı

Yeni Haber
Macaristan'ı Avusturya'ya bağlayan M1 otoyolunda devrilen TIR kamyonunun taşıdığı 5 bin tavşan yola saçınca otoyol trafiğe kapandı.

Macar polisinin verdiği bilgiye göre, başka araçla çarpışınca devrilen TIR'ın taşıdığı tavşanlar otoyola saçıldı. Macaristan Otoyolları Devriye Dairesi sözcüsü Viktoria Galik'ten, birkaç saat trafiğe kapanan yol üzerine yorum alınamadı.

TAVŞAN, YAŞLI KARI-KOCAYA SALDIRDI

Avusturya'da emekli karı kocaya saldıran tavşan, Avusturya'nın kuzeyindeki Linz kasabasında avluya çamaşır asmaya çıkan 74 yaşındaki kadın, birden ortaya çıkan tavşanın taarruzuyla karşılaştı. Tavşanın ayağından ısırdığı yaşlı kadın yere yuvarlandı. Taarruzunu sürdüren tavşan karşısında karısının zor durumda olduğunu gören koca yardıma koştu, ancak tavşan bu kez de ona saldırdı.

5 kiloluk tavşan, daha sonra da yardıma gelen iki polis memuruna da saldırdı. Polis sözcüsü, "Tavşan bize silah kullanmaktan başka çare bırakmadı" dedi.

Sözcü, "Köpeklerin, domuzların veya boğaların zaman zaman saldırganlaştığını biliriz. Tavşanın insana saldırdığını ise ne duymuş ne de görmüştük..." dedi.Tavşanın hırpaladığı yaşlı kadın hastanede tedavi altına alındı. Tavşanın kuduz olup olmadığı araştırılıyor.

(AA)