kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
EVİNE KAPANDI Önceki akşam bir TV programında fenalaşan Deniz Seki, evine kapandı.
Deniz heveslenmesin boşanmıyoruz
Özlem AVCI - MAGAZİN
Klarnetçi Şenlendirici, karakolluk olduğu eşiyle barıştı. Nazire Şenlendirici, "Boşanmayacağız. Sadece aile içinde ufak bir kavga yaşadık" dedi..
Hüsnü Şenlendirici ile Deniz Seki arasındaki aşk, kana bulanıyordu. Şenlendirici önceki gün evinde kayınbiraderiyle yumruk yumruğa kavga etti. Tartışma karakola taşındı. Taraflar birbirlerinden şikâyetçi olmadı ve sonrasında sarılarak barıştı. Olay sonrasında ünlü klarnetçi, geceyi evinde geçirmedi. Ancak eşi Nazire Şenlendirici'ye "Bana zaman tanı. Şu an bir bunalımdayım, sıyrılamıyorum bazı sorunları çözemiyorum. Boşanmak istemiyorum ama biraz zamana ihtiyacımız var" dediği ileri sürüldü. Nazire Şenlendirici ise eşine destek çıkarak, "Dün akşam her ailede olan tartışmalardan birini yaşadık. Biz bir aileyiz. Kavga olabilir, kavgayı çıkaran da asıl Deniz Seki'dir. Bu olayların buraya gelmesi Hüsnü'nün hatası değil. Deniz Seki, Hüsnü'nün beynini yiyor. Evli bir adamı baştan çıkartmaya çalışıyor. Hüsnü bana 'Ben bir terbiyesizlik yaptım. Bana zaman ver' dedi. Ona sonsuz destek veriyorum. O zamanı ona tanıyorum. Kocamı hâlâ seviyorum. Biz boşanmayacağız. Deniz boşuna heveslenmesin. Ama Deniz Hanım, iki çocuğumu ve beni ağzına almasın. Onun çocuğu olmadığı için bunları anlayamaz" dedi.

TV'DE FENALAŞTI
Bu olaylar yaşanırken Deniz Seki, Fox TV'de yayınlanan "Bir Dilek Tut" programında canlı yayında fenalaştı. Yarım saat kuliste doktor kontrolünde geçiren Deniz Seki'nin çok üzgün olduğu gözlendi. Programa katıldığı sırada, "Annem çok üzüldü. Bak anneciğim ben buradayım sapasağlam kuvvetli. Sen sakın üzülme. Ben çok güçlü bir kadınım" açıklaması yaptı.
Haberin fotoğrafları