kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC

Hollywood’da kim kime aşık?

Yeni Haber
Eğer Hollywood ünlülerinin aşk hayatlarının hızına yetişicem diye başınıza ağrılar giriyorsa aşağıdaki haberi okumanızı öneririz. İngiliz The Sun Gazetesi geçtiğimiz günlerde yaptığı araştırmadan sonra kimin gerçekten kiminle beraber olduğunu, hangi dedikoduların da küllüyen yalan olduğunu ortaya çıkarttı.
BRITNEY SPEARS ve LUKE WALTON
Geçtiğimiz ay rehabilitasyon merkezindeki tedavisi tamamlanan Spears bir anda basketbol fanatiği oldu çıktı! İki çocuk annesi Spears Paskalya tatilini L.A Lakers ve Phoneix Suns maçını izleyerek geçirdi. Dedikodulara göre Spears'ın bu basketbol sevdasının tek sebebi Lakers oyuncusu Luke Walton! Geçtiğimiz yıllarda da basketbol'un efsanevi ismi Bill Walton'un oğluna hayranlık duyduğunu açıklayan Spears'ın, eski eşi Kevin Federline'dan da kurtulduğuna göre kendine yeni bir sevgili bulmakta hiçbir engeli yok.
LINDSAY LOHAN ve KEVIN FEDERLINE
Hollywood'un en tembel çifti, Lindsay ve Kevin geçtiğimiz hafta dışarıda görüntülendiler. Bir resim ajansı direktörü: "Bizimle çalışan ve Lindsay'ın fotoğraflarını çeken bir paparazziden telefon aldım. Lindsay'ın yanında mı kalsın yoksa Kevin Federline'ın peşinden mi gitsin bize danışıyordu. Ona Lindsay'ın yanında kalmasını Kevin'in peşinden başka birini yollayacağımı söyledim. İkisinin aynı yerde buluşacağı hiç aklımıza bile gelmedi!" diye konuştu.
PETE WENTZ ve ASHLEY SIMPSON
Aylarca süren spekülasyonlardan sonra, geçtiğimiz hafta başında bu ilişkinin kesinlikle gerçek olduğu nihayet teyit edildi.
Çift, bir arkadaşlarının Hollywood'un yeni 'in' mekânı 'Porc' ta düzenlenen doğum günü partisinde birbirlerinin yüzlerini öpücüklerle donatırken yakalandı.
Bir görgü tanığı: "Kesinlikle beraber olduklarını gizlemiyorlardı, bol bol öpüşüp koklaştılar," diye konuştu.
PAMELA ANDERSON ve TOMMY LEE
Pamela Tommy Lee'den vazgeçemiyor.İki kere evlenip iki kere boşanan çift tekrar bir araya gelmiş gözüküyor. İkili kesinlikle resmi bir açıklama yapmazken arkadaşları aralarında tekrar aşk kıvılcımlarının alevlenmeye başladığını gizlemiyor. İkil şu anda baş başa romantik bir tatil için Hawaii'de. Bir araya gelmelerine herhalde en çok çocukları Brandon ve Dylan sevinecek.
JESSICA SIMPSON ve JOHN MAYER
Kocası Nick Lachey'den ayrıldığından beri Jessica aşk hayatını kapalı kapılar ardında yaşamayı tercih etti. Buna rağmen geçtiğimiz hafta Avustralya plajlarında sevgilisi John'u öperken görüntülenmekten kurtulamaması bu ilişkiyi dünyayla paylaşmaya hazır olduğunun en büyük kanıtıydı. Bir görgü tanığı 'Birlikte mükemmel görünüyorlardı, John tüm gün boyunca Jessica'ya yoğunlaşmıştı, elleri bir kere bile ayrılmadı' diye konuştu.
NICOLE RICHIE ve JOEL MADDEN
Geçtiğimiz yıl bir araya gelen Joel ve zayıf vücudu ile ünlü Nicole Richie çok güçlü bir bağ kurmuşa benziyor. Rock şarkıcısı Joel, geçtiğimiz Kasım uzatmalı sevgilisi Hillary Duff'tan ayrıldığından beri Nicole'un yanından bir dakika bile ayrılmıyor! Nicole geçtiğimiz günlerde yüzük parmağında insanın gözlerini kamaştıran bir pırlanta ile görüntülendiğinden beri dedikodu çarkları daha hızlı dönmeye başladı. Dedikodulara bakılırsa çift Meksiko'da bir yaz düğünü planladı bile!
SCARLETT JOHANSSON ve RYAN REYNOLDS
Öyle görünüyor ki Scarlett'in adı çok yakında bekârlar çarşısından silinecek. Alanis Morisette'in eski nişanlısı Ryan Reynolds ile baş başa bir hafta sonu tatili geçiren Scarlett'in henüz bu ilişkiyi kanıtlayacak bir fotoğrafı çekilmedi. Fakat görgü tanıkları Paskalya tatilini New York sokaklarında sarmaş dolaş geçirdiklerini ve birlikte çok harika göründüklerini söylüyor.
JUSTIN TIMBERLAKE ve JESSICA BIEL
İşte bu kesinlikle modası geçmeyecek bir dedikodu. Cameron Diaz'dan ayrılmasından çok kısa bir süre sonra hayranları Justin Timberlake'in eski aşkı Britney Spears'a döneceğini umuyordu. Fakat sahnelerin asi çocuğu Timberlake Oscar'ların ardından düzenlenen partide ve daha sonra bir kayak merkezinde Jessica Biel ile flört ederken görüldüler.
Her ne kadar bu haberleri yalanlasalar da geçtiğimiz hafta sonu Malibu'da düzenlenen bir partide bir sürü insanın önünde öpüşünce dedikodular gittikçe kızıştı.
Partideki bir görgü tanığı US Haftalık dergisine 'Jessica bir sürü kızın olduğu bir grupla sohbet halindeyse Justin hemen yanında bitiyor ve onu öpmeye başlıyordu' diye konuştu.
PARIS HILTON ve JOSH HENDERSON
Dünyanın en ünlü sosyetiği Paris Hilton, 'Umutsuz Ev kadınları'(Desperate Housewives) dizisinin yakışıklı aktörü Josh Hederson'la görüntülenince dünyadaki milyonlarca kadını kıskandırmayı başardı!
Bu hafta soruları yanıtlayan Josh 'Kadınlara sonsuz saygım vardır. Bir ilişkide olduğum zaman kız arkadaşım tek düşündüğüm şeydir. Ben kesinlikle tam kadınlara göre bir adamım' diye konuştu.
Her ne kadar haksızlık gibi gözükecekse de iki yıl boyunca Ashley Simpson'la birlikte olan John Henderson'un Paris'i reklâm amaçlı ve ününe ün katmak için kullandığı görüşünü savunanların sayısı hiçte az değil.
Birlikte yemek çıkışı görüntülenen çift hakkında son gelen dedikodu ise Josh'un sabaha kadar üç kere Paris'in evine gelip birlikte uyumak için yalvardığı fakat Hilton'un bu yalvarmalara kulak asmadığı yönünde