kapat
15.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 ŞAMDAN
CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Yeni bir iş buldu

Sertab şarkısındaki gibi yeni bir aşk buldu mu bilinmez ama bu gece Club 147'deki yeni işine başlıyor. Hayattaki hiçbirşeyden korkmadığının altını çizen ünlü yıldız "Ben özgürüm ama biraz da asiyim" diyor

Yeni bir aşk, yeni bir iş, yine gülecek bir neden lazım... Sertab Erener'in yeni single'ının milyonları yerinden oynatan bu güzel şarkısı müzik listelerinin zirvesindeki yerini koruyor. Hayran kitlesini her geçen artıran güzel sanatçı ise bugünlerde tam da söylediği gibi yeni bir işe başlamanın heyecanını yaşıyor. İstanbul'un en ünlü mekanlarından Club 147'de 15, 16, 22 ve 29 Mart akşamları sahne alacak Sertab Erener, club tarzı bir mekanda sahneye çıkma fikrini neden kabul ettiğini şu sözlerle açıklıyor:

PİKABINDAN ŞARKILAR
Mekan içime çok sindi. 70'li yıllardan bugüne Türkçe pop söyleceğim. Şarkıların tarzıyla oynayıp onlara yeni düzenlemeler getiriyorum. Bu tarzın adını "Sertab'ın Pikabı'ndan" koydum. Çok eğlenceli oluyor. Erener'in yeni repertuvarında neler yok ki?.. Sezen Aksu'dan Barış Manço'ya, Hümeyra'dan Nükhet Duru'ya popun tüm ustalarının şarkıları "Sertab'ın Pikabı"ndaki yerlerini almış. Sertab 147'deki programı için özel kostüm diktirmemiş.. "Olabildiğince günlük kıyafetler gibi görünen ama sahneye adapte edilmiş şeyler giyeceğim. 1.5 yıldır dans dersi alıyorum. Altı-yedi saat aralıksız dans ettiğim oluyor. Ama 147'de özel bir dans şovu yapmayacağım" diyor güzel sanatçı.

1000 KİŞİLİK 147 TARZINI DEĞİŞTİRDİ
Sertab Erener'in sahne almasıyla yepyeni bir dönem başlıyor Club 147'de. Bugüne kadar DJ eşliğinde underground müzik yapılan mekanda şimdi canlı performans geceleri başlıyor. Bu değişim rüzgarını mekanın ortaklarından Kaan Ferhatoğlu şu sözlerle anlatıyor: Yeni bir çıkış yapacağız. İddialı olduğumuz Sertab Erener ile çalışmamızdan belli. Türkçe müziğe geçelim dedik ve onda karar kıldık. Sertab, bizim kulübümüzün kalitesini yansıtan bir sanatçı.

Vildan YAMANOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır