kapat
03.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Bahçeli: Biz faşistsek AB lobicileri de sosyal faşist!
MHP lideri Devlet Bahçeli, Türkiye-AB ilişkisinin tek yanlı mahkumiyet sendromundan kurtarılmasını, "AB'ye giremezsek mahvoluruz" söylemlerinin bir yana bırakılmasını istedi. Partisinin MYK toplantısında konuşan Bahçeli, "Bize akıl verenlere, tavsiyemiz şu olacaktır.
Tüm Metin

  AP geçmişe saplanmış ve gerçekleri bilmiyor!
Avrupa Parlamentosu, aslında geçmişe saplanıp kaldığını gösteriyor. Üstelik geçmişle ilgili gerçek bilgilerden de yoksun olduğu anlaşılıyor, Avrupa Parlamentosu'nun. Biz, onlardaki bu bilgi eksikliğini gidermek için gereken çabaları göstereceğiz. Aslında, bu tür kararlarla Ermeniler'in de sorunlarının...
Tüm Metin

  Adalet Bakanı: Pişmanlık liderleri de kapsamalı
Türk, Pişmanlık Yasası'nın amacının da bu olduğunu belirtti, bundan önce çıkarılan pişmanlık yasalarından beklenen fayda sağlanamadığını kaydetti. Bahçeli de, bu öneri için "Hükümet'e gelince görüşürüz" dedi.
Tüm Metin

  70 cente değil 1 cente muhtacız
Kendisiyle özdeşleşen sözü ima ederek "Şu anda 70 sente değil, bir sente muhtaç durumdayız" diyen Demirel, ne parlamentoda, ne basında, "Memleket yanıyor, değişen nedir" diye sorulduğunu söyledi. Demirel, halkın güvenini yitirdiği halde görevini sürdüren hükümete de "Gidin başkası gelsin. Hadise budur" diye seslendi.
Tüm Metin

  Köprüler için 250 milyon $ geliyor
İstanbul'da beklenen yıkıcı depreme karşı Bayındırlık ve İskan Bakanlığı çalışmalarını hızlandırdı. Özellikle boğaz köprüleri, viyadükler, yaklaşma yolları ve tünellerin depreme karşı güçlendirilmesi konusunda eleştiriler alan bakanlık çalışmaları son aşamaya getirdi. Japonya'ya giden Bakan Abdülkadir Akcan...
Tüm Metin

  Zileli'nin anıları Perinçek'i kızdırdı
AKTÜEL dergisinden Kürşad Oğuz'un derlediği ve SABAH'ta "Solu karıştıracak ifşaatlar" başlığıyla yayınlanan anılar üzerine açıklama yapan Perinçek, "kız kardeşinin kürtaj olmasını istemediğini" söyledi, ailesinin "despot" olduğu, dayısı general Turhan Olcaytu'nun "sülalenin hiyerarşik bakımdan en üst konumdaki...
Tüm Metin

  Elini başına koyarsa Demirel saçlarını sıvazlarsa Çiller'dir!..
Cumhurbaşkanı'nı anlatmak için, baş ve işaret parmağını hilal şeklinde açıp sonra el yumruk haline getirilerek baş parmakla "yukarı" işareti yapılıyor. İlk işaret devleti, ikincisi başkanı temsil ediyor. Avuç içi ile başa dokunma işareti, Demirel'in en belirgin özelliği olan "kel" anlamına geliyor.
Tüm Metin

  DSP'li Atilla Mutman İrlanda'ya ombudsman
Mutman, Avrupa Konseyi için Kuzey İrlanda'da yıllardır yaşanan Katolik-Protestan çatışması hakkında rapor hazırlayacak. Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi bir süre önce bölgede bir büro açmaya karar verdi. Ancak rapor hazırlayacak isim üzerinde uzun tartışmalar yaşandı.
Tüm Metin

  Baykal'ın şifreli mesajı
Hayatında ilk kez bowling oynadığını belirten Baykal'a, kameramanlar ve kendisine oyunda eşlik eden Ankara Sanayi Odası Başkanı Zafer Çağlayan "nasıl oynaması gerektiği" konusunda yardımcı oldu. Oyunu çok beğendiğini ifade eden Baykal, "Hep filmlerde görürdük. İlk kez oynuyorum.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   129
MHP   127
ANAP   78
DYP   86
AKP   53
SP   48
TDP   3
BAĞIMSIZ   14
BOŞ   12
TOPLAM   550

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır