kapat
03.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
"

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Hareketli bir hafta
BURCUNUZA geçecek olan Venüs'ten aldığınız etkiler sayesinde bu hafta, duygusal ilişkiler açısından hareketli geçebilir. Venüs'ün desteğiyle hayatınıza renk katacak gelişmelerin kapınızda olduğu gözleniyor. Yaratıcılığınızdan maksimum yararlanabileceğiniz bir devredesiniz. Boğa burcuna geçecek olan Mars'ın etkisiyle zaman zaman evinizle ilgili konuların ön plana geldiğini görebilir ve masraflarınızın arttığını farkedebilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Huzurunuz yerinde
BURCUNUZA geçecek Mars'ın etkisiyle bu hafta seyahatlere ve yeni konularla gelebilecek fırsatlara açıksınız. Sorumluluk alma konusundaki yeteneğiniz ve detaya olan yaklaşımınız, size kariyerinizde ilerleme şansını da beraberinde getiriyor. Koç burcunda ilerleyen yönetici gezegeniniz Venüs, evinizde huzurunuzun yerinde olacağını belirtiyor.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Olumlu bir devre
KOVA'DA ilerleyen yöneticiniz Merkür'ün desteğiyle yaşama neşeli, iyimser ve felsefi yaklaşımlarınız olabilir. Bu hafta da Koç burcuna geçecek olan Venüs'ün desteğini yakın çevrenizle ilişkilerinizde gözlüyorsunuz. İş ve özel yaşamınızda yeni kararlar almak ve anlaşmalara imza atmak için olumlu bir devredesiniz. Enerjik yapınız bu hafta, birebir ilişkilerinizde rekabetçi bir tutum içine girmenize neden olabilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Aşk ön planda
BALIK'TA ilerleyen Güneş ve burcunuzdaki Jüpiter, çevresel faktörlerde olumlu gelişmeler yaşayabileceğinizi haber veriyor. Venüs'ün hafta sonuna kadar Balık burcunda ilerliyor olması, bu hafta aşk ve eğlence konularının sizin için ön planda olabileceğini vurguluyor. Boğa'da ilerleyen Mars'ın etkisiyle fiziksel ve zihinsel enerjinizin yüksek olduğu bir dönemde olduğunuzu farkedebilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Önemli gelişmeler
GÜNEŞ'İN Balık'ta ilerlemesi, parasal konularda önemli gelişmeleri gündeme getirebilir. Koç burcuna geçecek olan Venüs ise yaşam enerjinizin ve çekiciliğinizin yüksek olacağı bir devrede bulunduğunuzu belirtiyor. Karşıt burcunuzda ilerleyen Merkür, ikili ilişkilerde iletişimin ön planda olacağını belirtirken anlaşmalar yapmak, karlı olabilir. Boğa burcuna geçecek olan Mars'tan olumlu etkiler alacağınız bu hafta kariyeriniz konusunda insiyatif sahibi olacaksınız.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Maddi tatmin
KARŞIT burcunuzda ilerleyen Güneş ikili ilişkilerinizi desteklerken, Boğa burcuna geçecek olan Mars, oluşturduğunuz her türlü planın sonuçlarını alabileceğinizi vurguluyor. Yöneticiniz Merkür'ün Kova'daki konumu grup çalışmalarında başarı vaadettiğini belirtmekte. Rutin işlerinizi paylaştığınız çalışma arkadaşlarınızla uyumlu hareket etmek, size maddi tatmini de beraberinde getirebilir.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Planları hazırlayın
KOÇ burcunda ilerlemeye başlayacak yöneticiniz Venüs'ten ideallerinizi gerçekleştirme konusunda tam destek alabileceğiniz gözleniyor. Boğa'ya geçecek olan Mars, bilinçaltını harekete geçirebilir ve planlarınızı uygulamak için yeterli motivasyona sahip olabileceğinizi hissedebilirsiniz. Kova burcunda ilerlemeye devam eden Merkür, ufuklarınızı geliştirmek için birçok eğitim ve seyahat fırsatının gündeminizde olabileceğini belirtiyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
İdealleriniz oluyor
YENGEÇ'TE ilerlemeye devam eden Jüpiter'den maddi konuları destekleyen etkiler almaya devam ediyorsunuz. Bu hafta Boğa burcuna geçecek olan Mars, size ideallerinizi gerçekleştirmek için motivasyon veriyor ve özellikle ortak çalışmalarınızın sonuçlarını alabileceğiniz gözleniyor. Balık'ta ilerleyen Güneş, merak ettiğiniz her konuda ufuklarınızı geliştirme fırsatı bulabileceğinizi belirtiyor.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Anlaşmalara dikkat!
BALIK burcunda ilerlemeye devam eden Güneş, ev yaşamınızda gelişmelerin gündemde olacağını belirtiyor. Çalışkanlığınız ve başarı hırsınızla otoritelerin desteğini alabileceğiniz gözlenirken, çekiciliğiniz ve uyumlu kişiliğiniz sayesinde birçok kapının size açılacağını farkedebilirsiniz. Yöneticiniz Jüpiter, ikili ilişkileriniz konusunda olumlu bir devrede bulunduğunuzu vurgularken, verimli anlaşma fırsatlarını ön plana çıkartabilir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Yolculuk fırsatı var
MARS'IN Boğa burcunda ilerlemeye başlaması, bu hafta aşk konusundaki gelişmeleri müjdeliyor. Çevresel etkilerin de lehinize çalışacağı gözlenirken, arkadaşlarınızdan maddi manevi destek görerek sevinebilirsiniz. Balık'ta ilerleyen Güneş, yakın çevreye yapabileceğiniz yolculukların veya ziyaretlerin gündemde olacağını belirtiyor. Kova'daki gezegenler, parasal şartlardaki belirsizliğe dikkat etmenizi öğütlüyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Olumlu bir devre
BOĞA burcuna geçecek olan Mars'ın burcunuzdaki Neptün'le sert etkileşimi, paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğini hatırlatıyor. Ortak çalışmalarınızla göz doldurabilir, dikkat gerektiren her türlü işte başarılı olabilirsiniz. Sağlığınız konusunda girişimler yapmak istiyorsanız, olumlu bir devrede olduğunuzu bilmelisiniz. Cinselliğinizi de yoğun olarak hissedebileceğiniz bu devrede eşinizden ruhsal açıdan da destek görmek sizi mutlu edecektir.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Kısmetler var
BU hafta burcunuza geçecek olan Venüs, dış görüntünüz ve çekiciliğinizle ön planda olabileceğiniz bir devreyi haber veriyor. İşbirliklerinin ön planda olabileceğini vurgularken, verimli anlaşmaları gündeme getirebilir. Her konuda eşinizle birbirinize destek olabileceğiniz gözleniyor. Yengeç burcunda ilerleyen Jüpiter'in ve burcunuzdaki Güneş'in kısmetlerini, ev ve iş yaşamınızda gözleyebilirsiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır