kapat
01.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Çek bir Samsun

Samsun sigarasının bakkalındaki fiyatı 650 bin lira. F.Bahçe'nin 1 yıllık aidatı ise 600 bin lira. Şimdi sigara içen bir vatandaş yılda her gün 1 paket içmek şartıyla sigaraya 237 milyon 250 bin lira öder. Eee peki koca F.Bahçe'nin yıllık aidatı 600 bin lira olursa 1 paket bile alamazsınız. Bu komiklik F.Bahçe gibi dev bir kulübe yakışır mı!

Gruplar, bunu yükseltmeyi tabii ki istemezler. Çünkü işlerine gelmez. Yönetimin istediği 50 milyon lira bence normaldir. Ama 4-5 kişilik bir ailenin kulübe üye aidatı eğer 250 milyon olursa buna taksitlendirme yapılabilir. Zaten 65 yaşın üstündeki üyeler ve Yüksek Divan Üyeleri yüzde 50 tenzilatlı ödüyorlar. O zaman demek ki F.Bahçe yönetimi bazı kolaylıkları getirmiş ve bazılarını da getirmeye hazır demektir.

Gruplar 50 milyonun geçmeyeceğini söylüyorlar. 15 milyon ile 20 milyon arasında bir fiyat öneriyorlar. Ben ve 2 oğlumun aidatını Ocak'ta kulübe gönderdiğimde ödendiğini öğrendim. Ödenmiş ama kimin ödediği belli değil. Kendi paramı kendim öderim arkadaş. Bu para 50 milyon olursa o zaman biraz sıkar. Gruplar bu parayı ödeyemezler. Fenerbahçe'de üyelerin lütfen kulübe yakışan rakama oy vermelerini rica ederim. Ben de sağlığım elverirse gidip oy kullanacağım. Hem de 2 oğlumla beraber.

Hakan yıldız olur
Dünkü SABAH'ta Lorant'ın Hakan'a, "Sana yer yok" sözü var. Bu söz doğrusu benim tüylerimi diken diken etti. Şampiyonluğa oynayan bir takımda sezonun bitimine 10 hafta kala bunu söylemek hatadır. Eğer o futbolcunun bireysel performansı, haftalık performansı, 4 haftalık performansı ve sezonluk performanısı kötüyse bu futbolcuyu kulüpte tutmazsınız. Bence Hakan'ın pas yüzdesi iyidir. Hem orta saha hem libero oynayabilir. F.Bahçe'de Lazetiç, Ogün ve Johnson kadar oynatın, Hakan yıldız olur.

Lorant, Ceyhun, Ali, Oktay ve Hakan hatta PAF takımından hiçbir oyuncuya pek kadrosunda yer vermek istemiyor. Bu çocuklar Patagonya'dan gelmedi ki. Hepsi Birinci Lig'de tecrübeli ve futbolculukları iyi noktalara gelmiş olan oyuncular.

Bu konuda Oğuz'a da iş düşüyor. Bunların eksikleri varsa tamamlamak Lorant'ın kesin görevidir. Kimse mükemmel değildir. Ama her futbolcu çalıştırılrsa ve oynatılırsa her zaman performansının yükseldiği amatör hocalar tarafından da bilinir.

Bir futbolcu pas, şut, dripling, gol pası, kafa istatistikleri, kazandığı ve kaybettiği toplarla kendi performansını belirler. Bu da yalnız oyuncunun kendi kapasitesiyle değil antrenör tarafından iyi hazırlanmasıyla ilgilidir. Lorant, bunları iyi düşünsün ve Hakan gibi diğer oyuncuları da harcama yoluna gitmesin.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır