kapat
01.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HIGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Seni özleyecegim

Sevgili Sunny,

Seninle, evlendirilmek üzere getirildiğim evinde çok mutlu günler geçirdim.

Teşekkür ederim.

Sahibim, benim çiftleşebilmem için gerekli tarihi karıştırmamış olsaydı çok daha özel anlarımız olabilirdi. Umarım bundan sonraki dönemde bunu yaşayabiliriz.

Benim ailem büyük bir çiftlikte yaşıyor. Bu nedenle ben doğduğumdan beri hiç şehir içine gelmemiş, tasmayla dolaştırılmamıştım. Evine gelmek için yola çıkışımdan itibaren çok korktum. Hele sahibim beni sizin eve götürmek için asansöre bindirmeye çalıştığında korkudan olduğum yerde yere uzandım ve asansöre binmemek için çok direndim. Sonunda beni kucağına alıp asansöre binmek zorunda kaldı.

Senin evine girdiğim andan itibaren kendimi çok rahat hissettim. Sen ve ailen beni çok iyi karşılamıştınız. Bana güzel sözler söyleyip beni sevdiniz. Ailen sana yaptığı hiçbir şeyi benden esirgemedi. Hatta senin girmene izin verilmeyen mutfakta, ben istediğim gibi hareket edebiliyordum.

Bunu kıskandığını biliyorum. Ama eğer bir gün sen de bizim eve gelirsen, ailemin benim yapmama izin vermediği bazı şeyleri senin yapmana izin vereceklerdir.

Seninle oynamak çok zevkliydi. Çok sevdiğin topunu alıp kaçırdığım ve senin onu benden kapmaya çalıştığın oyun en zevklisiydi. Bana ayrı yatak verilmesine rağmen, yatağını benimle paylaştığın için teşekkür ederim.

Bu kadar eğlenmenin yanında hoşlanmadığım şeyler de olmadı değil. Öncelikle, boynuma o tasmayı geçirip gezmeye götürmelerini hala anlamış değilim. Yolda iki adımda bir kendimi yere atıp göbek açmaktan helak oldum ama nafile.

Beni evinizin önündeki park alanına götürmek için çok çabaladılar. Halbuki ben büyük bir zevkle evin müsait bir köşesine icraatte bulunabilirdim. Hem onlara sorun olmazdım, hem de ben arabaların ve insanların yaptıkları gürültüden rahatsız olmazdım.

Bir de geldiğimin ertesi beni banyoya sokup yıkamalarını hiç anlamadım. İlk banyoya soktuklarında çok korkup başımı beni tutan kişinin kolunun arasına soktum. Tüm vücudum korkudan titriyordu. Oradan çıkmak için çok uğraştım ama iki kişi oldukları için bunu başaramadım. Yıkandıktan sonra içlerinden biri beni taradı. İtiraf etmeliyim ki, yıkanıp tarandıktan sonra kendimi daha güzel hissettim. Tüylerim puf puf kabarıp yumuşamıştı.

Bütün bunlara rağmen seninle ve ailenle birlikte olmaktan çok mutlu oldum. Umarım sahibim beni yine size getirir.

Tekrar görüşmek üzere...

Sevgiler, Vilma

Sevgili Vilma,

Senin evimize geleceğini öğrendiğimizde ailem benim tepkimi çok merak ediyordu. Çünkü evdekiler benim çok kıskanç olduğumu düşünürler. Aslında bu doğru, onları çok kıskanırım. Ama seni tanıdıktan sonra onları senden kıskanmamın anlamsız olduğuna karar verdim. Kibar bir bey olarak ben, senin gibi şirin bir hanımefendiyi evimde misafir etmekten kıskançlık değil, mutluluk duyarım.

Vilma, seninle geçirdiğim 5 gün boyunca çok eğlendim. Senin gibi anlayışlı, sevecen, cilveli bir bayanla aynı evde olmak fazlasıyla zevkliymiş. Seninle birlikteyken hiç canım sıkılmadı. Seninle çok iyi anlaşıp, aynı zevkleri paylaştık. Aynı zamanlarda uyuyup, aynı zamanlarda oyun oynadık.

Birlikte olduğumuz günler boyunca bir kere kapris yapmadın. Seninle hiç kavga etmedik. Senin varlığın benim için mutluluktu. O kadar ki, benim için hayati önemi olan yemek dışı atıştırmalarım ve ailem kahvaltı ederken onların yediklerinden atıştırdığım ekstra yiyecekler, senin düzenin bozulmasın diye kesildi. Ama bu bile umurumda değil.

Senden ayrıldığım için üzülüyorum. Beraber paylaştığımız yatağımda seni düşünüyorum. Seninle bir ömrü birlikte geçirmek isterdim ama ne yazık ki, ne sen ne de ben ailelerimizi bırakamıyoruz.

Çiftlikte kendine çok iyi bak. Benim seni düşündüğüm gibi senin de beni düşündüğünü biliyorum. Çiftlikteki arkadaşlarınla kavga etme, ailenin sözünü dinle, sakın yaramazlık yapma.

Yakında görüşmek üzere..

Sunny



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır