kapat
01.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bu gün evle ilgili konularda ailenizle fikir birliği içinde olabilirsiniz.. Konuşmalarınızın geliştirici olabileceği dikkat çekiyor. Terazideki Ayın olumlu açıları ruhsal gerginliklerinizi eşinizin veya arkadaşlarınızın desteğiyle aşabileceğinizi öngörüyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bu gün evliliğiniz ve evinizle ilgili konularla ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Eşiniz veya ailenizle yapacağınız konuşmalarda dikkatli olmak birbirinizi kırmayı engelleyecektir. Yatırım yapma isteğiniz bu gün artabilir..


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Terazideki Ayın burcunuzdaki Satürnle olumlu açısı bu gün sevdiğinizle birlikte katılabileceğiniz ortamlarda çok eğlenebileceğinizi belirtiyor. Zaman zaman sevdiğiniz tarafından kıskanıldığınızı hissetmek isteyebilirsiniz .Spekülasyona olan ilginiz artıyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Çevrenizle olan iletişiminizde artış gözleyebileceğiniz bir gündesiniz. Sözleriniz ve düşünceleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanabilir. Bütün bunlara rağmen yöneticiniz Ayın Jüpiterle sert açısı kardeşler ve yakın arkadaşlarınızla kırıcı olabilirsiniz


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bu gün maddi konularda dikkatli olmanızda fayda var. Is yasaminizda hizli degisiklikler, yeni sorumluluklar ve yükler bekleyebilirsiniz. Bu devrede disiplinli bir biçimde çalismak ve eldeki konulara odaklanmak gerekiyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bu gün duygusal açidan kendinizi çok daha fazla yalniz hissedebilirsiniz. Sizi ruhsal yönden gelistirebilecek çalisamlar, örnegin yoga, ya da alternatif konulara agirlik verebilir, baskalari için karsiliksiz çalisabilir, idealist girisimlerde bulunabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bu gün burcunuzdaki Ayın olumlu açılarının desteğiyle kişisel konular, sağlik, girisimler ve yeni projeler için baslangiçlar yapabilirsiniz. Aileye iliskin konularla yüzlesmeniz gerekebilir. Aşırı duygusallık iliskilerinizde ve aile ortaminda gerginlik yaratabilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Sosyal çevrelere girebileceğiniz ve arkadaş çevrelerinde hoş ilişkiler kurabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ve çevrenizi ortak çalışmalar için motive edebilecek güctesiniz. İdeallerinizi gerçekleştirebilmek için çok çalışip sorumluluk alabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bu gün Terazideki Ayın Satürn ve Neptünle olumlu açıları meslek yaşantınızla ön plana çıkabileceğinizi vurguluyor. İletişim yeteneğiniz sayesinde pek çok sorunu çözebilir ve kazancınızda artış gözleyebilirsiniz. İş yolculukları gündeminizde yer alıyor..


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Terazideki Aydan bu gün bir çok konuda destekleyici etkiler alıyorsunuz. Felsefi konulara olan ilginiz ve merakınız artarken., kendinizi geliştirme fırsatı bulabileceğiniz görülüyor. Aşk yaşamınızda iyimser ve verici bir tutumunuz olabilir.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bu gün Terazideki Ayın durumu çalışma yaşamınızda iletişiminizin artabileceği bir devrede olduğunuzu belirtirken, çalıştığınız yerle ilgili olumlu değişimler gerçekleştirebilirsiniz.. Aileniz olan bağlarınız güçlenebilecektir


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Terazideki Ay ikili ilişkilerinizde iletişimin yoğun olacağı bir güne işaret ediyor. Kendinizi ortak çalışmalar için hevesli hissedebilir ve yeni imza atabilirsiniz Eşiniz ve ortağınızın isteklerini anlamak ve gerçekleştirmek her iki taraf için de önemli olabilir


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır