kapat
01.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Rakip istiyorum
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, pazar günü yapılacak kongre öncesi SABAH'a konuştu. Kendinden emin ve fazlasıya iddialı olan Yıldırım şunları söyledi: "Kongrede karşıma aday çıksa daha iyi olurdu. Şimdi tek aday olarak girip kazanacağım. Ben de insanım, rehavete kapılıyorum açıkçası...
Tüm Metin

  Rüstü'yü bırakmam
F.Bahçe Teknik Direktörü Lorant, gelecek sezona yönelik transfer çalışmaları için kafasında düşünceler oluştuğunu belirterek, "Aklımda bazı oyuncular var. Ancak bu konuda daha erken. Daha önce birlikte çalıştığım oyuncuları getireceğim diye birşey yok. F.Bahçe'ye birinci sınıf oyuncuların gelmesi lazım.
Tüm Metin

  Rize'ye karşı 4 forvet
Teknik direktör Lorant, bu maçta en azından 4 hücum futbolcusuyla oynayacaklarını söyledi. Bu arada son günlerde gündemden düşmeyen Rüştü, ağır grip oldu. Dünkü idmana çıkmayan tecrübeli kaleciye serum verildi. Maç saatine kadar doktor kontrolunda kalacak Rüştü'nün Rize'ye karşı iğneyle oynaması bekleniyor.
Tüm Metin

  Efes'e acı sürpriz
Kinder koçu Messina'nın maç öncesi söylediği, "Bu Türkler'in sağlam ve sert savunmasından korkuyorum" sözleri az daha başına geliyordu. Messina 1 hafta önce Efes ekolünden Ergin Ataman'ın elinden İtalya Kupası'nda ancak uzatmada kurtulmuştu. Maalesef Efes Pilsen, tarihinde ilk kez...
Tüm Metin

  Garnett Lakers'a yetti
NBA'de Batı Konferansı'nın iki güçlü ekibinin mücadelesinde Minnesota Timberwolves, Los Angeles Lakers'ı 112-101 mağlup etti. Minnesota'nın en önemli silahı Garnett 33 sayı, 15 ribaund, 9 asistle triple-double'ı kılpayı kaçırdı ama karşılaşmanın da yıldızı oldu.
Tüm Metin

  Tarihi çağrı
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, hakem tartışmasına noktayı koydu. Türkiye'de hakem konusunun gereğinden fazla abartıldığını belirten Engin, SABAH'a verdiği özel demeçte bütün kulüplere çağrıda bulundu: "Hakemleri eleştirmenin ne hakemlere, ne de futbolculara yararı var.
Tüm Metin

  Hasan Şaş müjdesi
G.Saray'a müjdeli haber. Sakat ve cezalı futbolculardan yana kadro kurmakta sıkıntı çeken G.Saray'ın imdadına Tahkim Kurulu yetişti. Tahkim Kurulu, dün yaptığı toplantıda, Hasan Şaş'ın 2 maçlık cezasını bire indirirken, Batista'nın cezasını ise onayladı. Toplantıdan sonra yapılan yazılı açıklamada...
Tüm Metin

  Terim nerede
Galatasaray'ın halka arz tanıtımı için hazırlanan ve tüm TV'lerde yayınlanan reklam filmi, kulübün kuruluş günlerinden başlıyor ve Avrupa başarılarıyla bitiyordu. Doğal olarak, UEFA ve Süper Kupa Şampiyonluğu ön plandaydı. Hagi, Popescu, Hakan gibi yıldızlar filmde görünüyordu.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır