kapat
01.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Tarihi çağrı

"Beşiktaş olarak bundan sonra hakemleri eleştirmeyeceğiz. Diğer kulüpler de buna uysun. Ancak bu sayede Türkiye Ligi'nde huzur ortamı sağlanır. Yoksa işler kötüye gidiyor."
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, hakem tartışmasına noktayı koydu. Türkiye'de hakem konusunun gereğinden fazla abartıldığını belirten Engin, SABAH'a verdiği özel demeçte bütün kulüplere çağrıda bulundu:

"Hakemleri eleştirmenin ne hakemlere, ne de futbolculara yararı var. Sadece ortam her geçen hafta biraz daha geriliyor. Bundan sonra yönetimler dikkat etsin. Kimse maksatlı, mesajlı açıklama yapmasın. Biz Beşiktaş Kulübü olarak bu uygulamayı başlatıyoruz. Bu tartışmalar kabak tadı verdi artık. Bütün hakemlerimize güveniyoruz.

Hakemleri koruyalım
Hakemlerin takdirleri eğrisiyle-doğrusuyla sahanın içinde kalsın ve 90 dakikanın bitimiyle unutulsun. TV yorumcuları görevleri gereği eleştiride bulunurlar, ama yöneticiler bunları işlerine geldiği gibi kullanmasın. Bu, benim Türk hakemlerine ne kadar güvendiğimi gösteriyor. Başkaları yabancı hakem getirmekten bahsederken, ben Türk hakemleri koruyalım derdindeyim."

Bilgili'den sürpriz isim
Öte yandan kongre çalışmalarını sürdüren başkan Serdar Bilgili, listesine Hürriyet Gazetesi'nin önemli isimlerinden Fikret Ercan'ı da almak istiyor.

Bilgili'nin, Ercan ile bu konuda birkaç kez görüştüğü ve olumlu adımlar attığı ifade edildi. Bunun yanısıra Mustafa Uğur Kızıl'ın başkanı olduğu Adanalı Beşiktaşlılar Derneği de seçimde Serdar Bilgili'yi destekleyeceğini açıkladı.

Diğer başkan adayı Hasan Arat İzmir'de 120'nin üzerinde marketi olan Ali Pehlivanoğlu'nu listesine aldı. Pehlivanoğlu için İzmir Beşiktaşlılar Derneği'nin eski başkanı Ruhi Uslu'nun olumlu referans verdiği belirtildi.

Fatih DOĞAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır