kapat
01.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Yeter artik hep ayni oyunlar

O. Erkan

Ziraat yapan bir aileden geldim ben , biz tarlaya tohumları ektiğimizde hiçbirşey yoktur ortada ama ben 6 - 7 yaşlarında bir çocukken bile aslında orada geleceğe yatırım olacak ürünler olduğunun farkında olurdum.

Fenerbahçe klübü yöneticileri geçen yılda aynı şeyi yaptılar.Hakemlerin Galatasaray ı kolladığı tezini ortaya attılar ve Hakemleri zan altında bıraktılar,bu durumda Galatasaray'ın maçını yöneten hakemler doğal olarak Galatasaray aleyhinde karar vererek kendini aklamak zorunda kaldı.

Bunun son örneğide Sn Ali AYDIN.Kadıköy deki maçta ilk yarıda zararsız bir iki pozisyonda takdir hakkını Galatasaray lehinde kullanarak tarafsız olduğunu ispatladı.Sonrasında ise acımasız tektaraflı kararlar vererek geçmişte adına atfedilen Galatasaray taraftarı olduğu yolunda çıkan haberleri yalanlamış oldu.

Burada kutlanması gereken kişi veya kişiler ise tartışmasız Fenerbahçe yönetimi.Yanlız bu kutlama Ülkemiz Kısıtlı şartlarında ve kriz ortamında yaptıkları mükemmel Stadyum nedeni ile değil göreve geldiklerinden buyana hakem camiası üzerine oynadıkları oyunların sonucunda amaçlarına ulaştıkları için. Yani zamanında ektilerve şimdi de ektiklerini biçiyorlar.

Hakemler aslında vermedikleri değil verdikleri karar ile tartışılmalıdır.Ancak Kadıköy de Sn. ALİ AYDIN verdiği kararlardaki dengesizliği ile eleştirilmeli.

* Emre ye kasti hareket nedeni ile (çünkü Rapaiç emre yi geçtiğinde Kaleciden önce yine önü kesilebilecek durumda ) direk kırmızı kart gösterir iken Oktay'ın Bülent Korkmaz'a attığı yumruk sonrasında Kırmızı kartını çıkarmadı.(Yumruğun surata gelmesi şartmıdır sizce ).

* Bülent Korkmaz ı kendisini alkışlayarak küçük düşürdüğü gerekçesi ile iki sarı kartla cezalandırabilen sevgili hakemimiz Bunun yanında Serhat 90 dakika boyunca hakemi küçük düşürmek için elinden geleni yapmasına rağmen karşılığını gösterme cesaretini bulamamıştır.Bence Hakemi küçük düşürmek alkışlamaktan çok onu aldatmakla olur ve Serhat bunu benim saydığım en az dört pozisyonda tekrarladı.

Sn ALİ AYDIN gördüğünü çalmış olsa Yerden kalkar iken Batista'ya eliyle vuran Serhat'a,Bülent'in karnına yumruk atan Oktay'a,yarım dakikada Sahada 70 dakika koşmadığı kadar çok koşarak sokak kavgalarındaki basit insanlara benzeyen Fatih Akyel'e( ki bence burada buna neden olan Bülent'te yeterince suçludur.) gerekli kartları gösterirdi.Ancak bu cesareti gösteremedi.

Kadıköy deki maçta yinede üzüldüğüm bir şey daha var.Fenerbahçenin iyi niyetle mücadele eden futbolcularının aldığı galibiyete leke sürülmüştür.Bu lekede geçen zamanda Fenerbahçeli yöneticiler söylemleri ile Hakemleri etki altına alırken tepki göstermeyen SİZLERDE en az o zavallı hakem kadar suçlusunuz.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır