kapat
01.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Vahim bir olay !

SEDEN SAYIN

10 Subat 2002 tarihli Aydinlik dergisi Turkiye'de bulunan AB temsilcisi Karen Fogg'un e-posta mesajlarini ulusumuzun onune serdi.

Karen Fogg'a ayit bu ibret verici mesajlar nasil alindi ve hukuka aykiri olmasi veya olmamasi ayri bir tartisma, ama gorulen o ki ozel hayati ile ilgili hiçbir sey yok.

T.C. Cumhurbaskanina hakaret ediliyor, Kibris ve Pkk konusunda kabul edilemez mesajlar olmasi ve Turkiye'nin ulusal menfaatine her yönuyle tehdit unsuru teskil eden Karen Fogg'un e-posta mesajlari nicin bu hukumet tarafindan gormeksizlikten geliniyor.

Acaba bu hukumet kapitulasyon hukumeti mi, yoksa bir ulusal devlete yakisir bir hukumet mi. Cunku İsmail Cem'in aciklamasi en azindan bu mesajlar kadar ibret vericidir.

Acikca bu ulkeyi tehdit eden bazi sozler ve davranislar hic bir Turkiye cumhuriyeti vatandasi tarafindan kabul edilemez. İc isleri bakani Yucelen, Dis isleri bakani Cem ve Adalet bakani Turk bu konuda sinifta kaldilar.

Bu hukumet halka degil, T.C. dusmanlarina hizmet etmektedir. Mesut Yilmaz'lar, İsmail Cem'ler ve bazi kose yazarlari ( Hadi Uluengin, Fatih Altayli, Ertugrul Ozkok ve Mehmet Yilmaz gibileri) maalesef ulusal menfaatlarini gozden cikardilar. Utanc vericidir !

Turk-Kurt ve Alevi-Sunni catişmasina suruklemek isteyen Karen Fogg, daha dogrusu hizmet ettiyi AB politikasi, bugun Cerkes milliyetciligi one surmektedir. Ve İstanbul bolgesinde bir kurtce gazeteyi finanse edecekmis.

Simdi soruyorum, hangi vicdan bu olayi kabul eder? Hangi vicdan Turkiye bolunmez butunlugu degil AB'nin temsilcisi Karen Fogg'un kin ve nefret dolu dusuncelerini tercih eder? Bunu kabul edenler ancak ve ancak vatan hainleridir.

Bu Ulus hepimizindir, ve hic kimsenin buna kotuluk yapmaya hakki yoktur.

Saygilarimla,

Seden S./ Bruksel



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır