kapat
01.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kardeş Kennedy destek için geldi

J. F. Kennedy'nin kız kardeşi Eunice Kennedy Shriver, 2006 yılında düzenlenecek Engelliler Olimpiyatı'nın Türkiye'de yapılmasına destek vermek için İstanbul'da
ABD eski başkanlarından John Kennedy'nin kız kardeşi Eunice Kennedy Shriver, Uluslararası Özel Olimpiyatlar'ın Türkiye'de yapılmasına destek olmak üzere dün İstanbul'a geldi. Lufthansa Alman Havayolları ile Frankfurt üzerinden Atatürk Havalimanı'na inen Eunice Kennedy'yi, işadamı Sakıp Sabancı'nın kızı Dilek Sabancı ile bir grup zihinsel engelli çocuk karşıladı.

Dilek Sabancı, 2006-2007 yıllarında Uluslararası Özel Olimpiyatlar'ı Türkiye'de düzenlemek istediklerini belirtti ve Kennedy'nin bu projeyi kamuoyuna duyurmak amacıyla İstanbul'da bulunduğunu söyledi. Sabancı, "Yaklaşık 5-6 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen Özel Olimpiyatlar'ın ülkemizde düzenlenmesi, Türkiye'nin tanıtımı açısından çok yararlı olacak. Engelliler olimpiyatı, yıllardır Olimpiyat Oyunları'nın İstanbul'da yapılması için çaba gösterenlere bir yol açacak" dedi.

Gökhan ARTAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır