kapat
01.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

"Amerika, Pankisi için Moskova'yla anlaştı"
Amerika'nın terörizmle mücadelede Gürcistan'a asker göndermesi, Rusya tarafından yakından takip ediliyor. İzvestiya gazetesi, Moskova'nın ABD'nin asker göndermesine sessiz kalmasını şöyle açıkladı: İki ülke arasında üst düzey toplantılar yapıldı. Pankisi vadisi karşılığında ABD de, Gürcistan'ın Güney Osetya ve Abhazya bölgelerinde Rusya'nın elini serbest bırakacak...

"Saddam'ı devirelim" toplantısı Mart'ta
Irak'ta bir rejim değişikliği düşünen Bush yönetimi, önümüzdeki ay Washington'da bir toplantı düzenleyecek. Irak muhalifi 200 kişinin katılacağı toplantı, başkent yakınlarındaki bir askeri üste yapılacak. Washington Times gazetesi, "Askeri üsteki toplantı, Saddam'a askeri bir müdahale düşünüldüğünün ilk kanıtı" diye yazdı. Muhalifler, "Toplantıda Saddam sonrası Irak'ın durumu ele alınacak" diyor.

İsrail ordusu, Cenin'e girdi: 7 Filistinli öldü
İsrail birliklerinin önceki gece yarısı Batı Şeria'daki Cenin kentindeki mülteci kampına girmesi sonucu çıkan çatışmalarda 7 kişi hayatını kaybetti. 10 zırhlı aracın kampın 500 metre içine girdiği belirtildi. Bu arada Ekim 2000'de, 13 İsrailli Arap'ın ölümüyle sonuçlanan olaylardan dolayı aralarında eski başbakan Ehud Barak'ın da bulunduğu 13 İsrailli yönetici hakkında soruşturma açıldı.

Köpeğin hediyesi öldürüyordu
Brezilya'da bulduklarını sahibine getiren bir köpeğin son hediyesi, bir 'patlayıcı' oldu. Sao Jose Campos'da meydana gelen olayda, polis patlayıcıyı etkisiz hale getirdi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır