kapat
01.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kanka oldular

Bir toplantıda karşılaşan ABD Başkanı George W. Bush'un eşi Laura ile eski başkan Bill Clinton'un eşi Hillary birbirlerine iltifat yağdırdılar
ABD Başkanı George W. Bush'un eşi Laura Bush ile eski başkan Bill Clinton'ın eşi New York Senatörü Hillary Clinton katıldıkları bir toplantıda adeta düşman çatlattılar. Bayan Bush ve Bayan Clinton önceki gün ilk kez Washington'daki bir ilkokulun eğitim seminerinde karşılaştılar. Biri Cumhuriyetçi diğeri Demokrat olmasına rağmen her iki First Lady de politikadan uzak, çocuklarla, kıyafetle ilgili konular konuştular.

"BEYAZ SARAY'A DA BEKLERİM"
Baş başa kadınsı bir sohbete dalan First Lady'ler bunu ilk fırsatta tekrar etmek için birbirlerine söz verdiler. Şimdiki First Lady Laura Bush, seçimlerde Clinton çiftinin kocasının rakibi Al Gore'u desteklemesini gündeme getirmeden samimi diyaloğu başlatan taraf oldu. Laura Bush, 8 yılını Beyaz Saray'da geçiren Hillary Clinton'a, "Sizi Beyaz Saray'a bekliyorum. Eminim orada çok güzel günleriniz geçmiştir" dedi.

YÜZÜĞÜN ÇOK GÜZEL
Bush: Sizi en yakın zamanda Beyaz Saray'a öğle yemeğine bekliyorum.

Clinton: Aa! Neden olmasın... Hatta daha sonra birlikte alışverişe de çıkarız. (Clinton konuşurken bir yandan da eğilerek Laura Bush'un evlilik yüzüğünü dikkatlice inceler...) Yüzüğünüzü çok beğendim.

Bush: Çok teşekkür ederim. Ben de sizin kıyafetinizi çok beğendim. Kırmızı size çok yakışmış. Gözlerinizin güzelliğini ortaya çıkarmış...

Clinton: Çok teşekkür ederim.

İki First Leydi, gelecek hafta telefonlaşmak üzere birbirlerine veda ettiler. Toplantıdan ayrılmadan önce Laura Bush bir katılımcının kulağına şöyle fısıldadı: "Hillary'nin bu kadar sıcak ve eğlenceli biri olduğunu bilmiyordum."



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır