kapat
26.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Clinton'ın bir bakışı beni baştan çıkardı
ABD'yi sarsan Beyaz Saray seks skandalının kahramanı Monica Lewinsky olayın patlak vermesinden dört yıl sonra ayrıntılı olarak konuştu. Olayı soruşturan savcı Kenneth Starr ile yaptığı anlaşma nedeniyle geçen yılın sonuna kadar bu konuyla ilgili konuşması yasak olan Monica, ABD eski başkanı Bill Clinton ile...
Tüm Metin

  Denktaş, AB'ye veryansın etti
KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ile Rum lider Glafkos Klerides, Haziran ayına kadar devam edecek diyaloglar boyunca basına konuşmayacakları yönünde el sıkışmıştı. Bayram öncesi 13'üncü görüşmesini yapan iki lider, toplantılar sonunda gazetecilere "içeride" konuşulanlarla ilgili tek kelime bilgi vermiyordu.
Tüm Metin

  Son Truva savaşı!
Antik Truva kazıları, bilimadamları ve arkeologları ikiye böldü. Çanakkale'nin Hisarlık Bölgesi'ndeki tarihi kentte 1988'den beri kazı çalışmalarının başında olan Tübingen Üniversitesi arkeologlarından Prof. Manfred Korfmann yıllardır buranın antik çağda büyük ve modern bir kent olduğunu dünyaya anlatıyor.
Tüm Metin

  Şoför zırhlı aracı soydu 10 milyon Euro uçtu
Frankfurt kentinde bankalara para nakleden bir zırhlı araç, şoför tarafından soyuldu. 23 yaşındaki Fransız şoför, şehir dışına çıktıkları sırada 41 yaşındaki yardımcı şoförü silahla tehdit ederek etkisiz hale getirdi. Yardımcısını araca kelepçeyle bağlayan şöför daha sonra kent merkezindeki bir yeraltı otoparkına geldi.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Çin'in başkenti Pekin'de bir üniversite öğrencisi, ayıların zekalarını test edeceği bir deney için vahşi bir yöntem seçti. Liu Haiyang (21) hayvanat bahçesindeki 5 ayının yüzüne sülfürik asit fırlattı. Ayıların gelişmiş koku duyuları olmasına rağmen zeki olmadıkları yolunda bir araştırma okuduğunu söyleyen Haiyang...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır