kapat
26.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HIGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

En iyi fiyat, en kisa sürede...

Para piyasalari, her nefes alista kuru tekrar belirlerken, yatirimci da ekonomik krizin etkisiyle bu hareketliligi takip etmekte zorlaniyor.

Internet üzerindeki finans bültenleri ve verileri on-line takip edebilmemizi saglayan sitelerden, ilginizi çekecegini düsündügüm bir siteyi sizlere de önermek istiyorum.

Web adresi: http://www.dovizyon.com

Dövizyon, internet üzerinden gerçek zamanli döviz alisverisi ve döviz bürolari arasi fiyat karsilastirmasi yapabileceginiz ücretsiz bir hizmet.

Sitenin en önemli özelligi, piyasa verilerinin on-line olarak sayfalara giriliyor olmasi ve kayitli döviz bürolari arasinda fiyat kiyaslamasi yaptirilabilmesi...

Sitede islem yapabilmeniz için üye kaydi yaptirmaniz gerekiyor, fakat bunun için sizden bir ücret talep edilmiyor. Kayit isleminden sonra, ekstra özelliklere sahip oluyor ve siteyi tüm fonksiyonlariyla kullanabiliyorsunuz.

Dövizyon'a kayitli olan döviz bürolari, geçerlilik süresi ile birlikte kur bilgilerini sistemin veritabanina giriyorlar.

Dovizyon.com, fiyat bildirmekten farkli olarak kiyaslanan, sürekli yenilenen fiyatlari ile en iyi fiyati buldurmasiyla birlikte, o fiyati veren döviz bürosunun verdigi opsiyon süresi dahilinde fiyati müsteri için sabitliyor. Bir anlamda büro ile üyemiz arasinda resmi baglayiciligi olmayan ön sözlesme yapiyor. En vurucu yeri burasi bence...

Genel olarak sistemin çalisma sekli söyle; islem yapmak istediginiz para birimini ve miktarini tablodan seçiyorsunuz, ardindan size en yakin sehir ve bölgeyi isaretleyip bir teklif hazirlanmasini sagliyorsunuz. Bulundugunuz noktaya en yakin döviz bürolari, kur bilgileri ile birlikte sonuç sayfasinda listeleniyor. Burada islemi onaylarsaniz, size bir referans numarasi veriliyor ve bu numarayla birlikte gidip döviz bürosundan anlastiginiz fiyat üzerinden alim-satim yapabiliyorsunuz. Bu sekilde anlik degisimlerden etkilenmemis oluyorsunuz.

Türkiye'nin birçok bölgesinde islem yapabilmek için programlanmis Dovizyon.com sitesi, Istanbul'dan Van'a, Samsun'dan Antalya'ya tüm bölgelerde her türlü döviz isleminizde yardimci oluyor.

Web tasarimi ve altyapi programlamasinin "scripting"le desteklenmis olmasi, istenilen bilgiye çok rahat ve çok hizli erisilebilmesini sagliyor. Bu tür fonksiyonlar, webmaster'larin üsengeçliklerinden dolayi pek kullanilmiyor :)

Dovizyon.com'u bu yönüyle basarili buldum.

Dövizyon'da ayrica, dünya piyasalari ile ilgili tablolari inceleyebilir, geçmis döviz kur bilgilerine de arsivden ulasabilirsiniz.

Içerisinde bulundugumuz ekonomik bunalim döneminde, dakikada bir degisen para piyasalarini internet üzerinden takip ederek, hempara hem de zaman kazanabilirsiniz...

Bol kazançli günler...

* * *

Bir baska net.yorum'da görüsmek üzere, netsiz kalmayin...



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır