kapat
26.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Ayın yöneticiniz Marsla rahat açısı özdeğerinizin farkında olacağınız bir günde bulunduğunuzu belirtiyor. Desteklenmeye ihtiyaç duyabilir ve bu duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşmak isteyebilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizi uygulamaya koyabileceğiniz görülüyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Mesleki konulardaki başarınızın karşılığını maddi olarak alamamaktan şikayetçi olabilir ve beklenmedik bir fırsatı kaçırmanın rahatsızlığını yaşayabilirsiniz.. İş yaşantınızda yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden sıkıntılı olabileceğiniz görülüyor...


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Aslandaki Ayın rahatlatıcı açılarının üzerinizde pozitif yönde enerji verici etkileri olabilir. İletişime çok açık olacağınız bugün yeni eğitim fırsatları üzerinde karar alabilirsiniz. Her türlü anlaşmadan kazançlı çıkmanız mümkün...


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Aslandaki Ayın Marsla oluşturduğu rahat açı maddi konularda yeni girişimler için çok uygun bir zamanda olduğunuzu belirtiyor. Pazarlık ve ticari işlemler yapmak için iyi bir gündesiniz.. Fakat yatırımlarınızı yaparken risk almaktan kaçınmalısınız.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün Ayın Marsla oluşturacağı rahat açı birçok konuda rahatlama yaşayabileceğinize işaret ediyor.. Birebir ilişkilerinizdeki ruhsal gerginliklerden ieltişim yoluyla kurtulmanız mümkün.. Kaynaklarınız konusunda tek başınıza karar vermek isteyebilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bilinçaltı saplantılarınızdan kurtulmak için rahatlamalısınız. Ayın olumlu açısı sayesinde bugün girişimleriniz konusunda cesaretli olabilir fakat harekete geçme konusunda duraksayabilirsiniz. Sizi ilgilendiren konularda yenilikler yapmak istemeniz mümkün.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Duygularınızı açtığınız arkadaşlarınızdan fazlasıyla etkilenebileceğiniz bir gündesiniz. Aslandaki Ayın desteğiyle yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilir ve temsilcilik grevi üstlenebilirsiniz.. Girişimlerinizi hayata geçirme konusunda motivasyonlarınız yükseliyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Aslandaki Ayın yöneticiniz Marsla rahat açısı işlerinizde meydana gelebilecek ertelemelerin üzerinde durmamanızı öğütlüyor. Sorumluluklarınızdaki artışla yeni anlaşmalar ve iş bağlantıları da gündeme gelebilir. Aceleci olmayın ve disiplini elden bırakmayın.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün Aslan burcundaki Ayın olumlu açıları her türlü şartı olumlu yönlendirebileceğinize işaret ediyor. Kendinizi rahat bırakabilir ve çevrenizle ilişkilerinizin kendiliğinden geliştiğini farkedebilirsiniz. Yeni konularla ilgilenmek ve yolculuk planlamak için uygun bir zaman.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Kendinizi daha iyi ifade edebilmek için düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.. Ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebileceğiniz bugün yakın çevrenizdeki kimselerle birçok bakımdan açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Ayın burcunuzdaki Uranüsle yaptığı sert açılar ikili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda gerilimlere işaret ediyor. Çok iyi ve çok ters olayları bir arada yaşayabilirsiniz. Yeni anlaşmalara imza atmadan önce hesaplarınızı iyi yapmalı ve birlikte karar vermelisiniz.a


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Uranüsün Ayla gerilimli açısı bugün vereceğiniz sözlere dikkat etme gerekliliğini hatırlatıyor. Haberleşme kopuklukları işlerinizi negatif etkileyebilir. Yaşamınızda yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, yapıcı düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır