kapat
10.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sevmek şahane 14 Şubat bahane

Telaşa gerek yok. Sevgililer Günü'ne daha dört gün var. Ama eğer müşkülpesent bir sevgiliniz varsa şimdiden düşünmeye başlamalısınız. İşte sevgilinizi mutlu edecek seçeneklerden bazıları
* Gitsek de yesek

Sefaköy'deki Radisson Sas Otel, Olivos restoranında sevgililere özel bir gece hazırlamış. Bir dönemin aşk melodileri ile şimdikileri Boğaziçi Quartet Grubu'ndan dinleyeceksiniz. Bonus Card kullanıyorsanız kazancınız 10 puan olarak size geri dönecek. Tel: 0212 425 73 73

*!İki aşık, pek yakışık

Klasis Resort Hotel'in özel akşam için hazırladığı bir de Sevgililer Günü mönüsü var: Klasis'de İki Aşık. Bir kişi 27 milyon lira. Konaklamak isterseniz kişi başı fiyat 90 milyon lira. Tel: 0212 727 40 50

*!Hayalinizi hayata geçirin

Çubuklu sahilinde, açık büfe ve kışkırtıcı kokteyller sizi bekliyor. Eskişehir Hayal'de Aslı, Beyoğlu Hayal'de ise Kamelion konserleri var. Giriş 25 milyon lira. Tel: 0216 413 68 80-81

*!Aşk iksiriniz hazır

Ceylan Intercontinental'de romantik bir yemek için egzotik Fransız mutfağından örnekler sunan Citronelle Restaurant, Latin müziğinde dans etmek için ise City Lights Bar tercihiniz olabilir. Fiyatlar 22, 28 dolar arasında. Tel: 0212 231 21 21

* Cafe'de randevu

Hediye almak için vakit bulamadınız. Akmerkez Home Store Cafe'de sevgilinizle buluşacaksınız. Neyse ki hediye seçimi için uygun bir yerdesiniz. Home Store Cafe'de Bonus Card ile yapacağınız harcamalar sonrasında bir kahve ikramını da hak ediyorsunuz.

*!Özel şefin özel mönüsü

İstanbul'un en iyi şeflerinden Chiaran Hickey, Four Seasons'da sizin için hazırlamış; Asya usulü baharatlı ördek, shiitake mantarlı spring roll, deniz taraklı kuşkonmaz çorbası, çilekli sorbet... Cüzdanına güvenenler için romantik bir akşam yemeği. Tel: 0212 638 82 00

*!Sevgilinizi uçurun!

Daily News'ü yüzlerce balon kuşatmış. Kalp mumlarla aydınlanmış masada kırmızı ve kalp desenli servis hakim. Tel: 0212 257 17 27

*!Avusturya yemekleri

Maçka'daki Schnitzel Restaurant'ta Avusturya mutfağına özgün lezzetleri aşk şarkılarını dinleyerek tadabilirsiniz. Sürpriz hediyelerle dolu yemek kişi başı 30 milyon lira. Tel: 0212 231 31 61

*!Caddede buluşsak!

Bağdat Caddesi'nin ünlü buluşma mekanı Cafe Cadde, 14 Şubat randevuları için de kaçınılmaz. Bonus Card kullanıcılarına özel bir de ikram var: Kahve ve kalp şeklindeki Sevgililer Günü kurabiyeleri...

*!Romantik İtalyan'ın pizzası

Pizzayı sevmeyen sevgili yoktur. Romantik İtalyan aşçıları, pizzanın hamurunu aşkla yoğuruyormuş. Kim bilir belki de gerçekten aşkın ilacıdır. Bu sihre inananlardansanız, seçiminiz de Pizza Express ise yemeğinizi Bonus Card'ınızda birikmiş Bonuslarla ödemenin tam sırası. Üstelik bir de hediye çeki kazanacaksınız.

*!Çingene Orkestrası emrinizde

Çigan müziğinin alâsını kimden dinlersiniz? Tabii ki Bulgaristanlı Çingene Orkestrası Romance Cave'den. Daha da romantizm derseniz, mahzen bölümü emrinizde... Beyoğlu'ndaki Şarabi'de keçi peyniri ve balzamik marinelli karışık sebze kulesi, mürekkep balıklı fettucini, kekikli Norveç somonu, çikolatalı mousse ve limitsiz şarap. Tel: 0212 244 46 09

*!Sevgiliye dondurma

Uzun zamandır gitmediğiniz Çin restoranı, Sevgililer Günü için iyi bir seçim olabilir. Fan Fang'da yemek yediniz, Bonus Card ile ödediyseniz, bir kızarmış dondurmayı hak ettiniz.

* "Love Songs" CD hediye

Bonus Card'la 7-14 Şubat tarihleri arasında 200 milyon TL ve üzerinde alışveriş yapan herkese, en popüler aşk şarkılarından oluşan "Bonus Love Songs" CD'si hediye edilecek.

* Animasyonlu hediye servisi

Sevgilinize çok özel bir hediye vermek istiyorsanız, www.kmtanitim.com adresine tıklayın. K&M Tanıtım ve Organizasyon, sevdiğiniz için seçtiğiniz hediyeyi, süslü çikolata kutuları, kalpli balonlar, gül ve şampanya eşliğinde smokinli gençlerle yollayarak bu günü unutulmaz kılıyor.

* Mis kokulu çamaşırlar

Laura Baresse, Sevgililer Günü için "Yasemin Kokulu" seksi iç çamaşırları hazırlamış. Üstelik yüzde 30 ve yüzde 40 indirimli özel fiyatlarıyla...

* Bir gömlek alın

Yılların markası IGS, Sevgililer Günü için özel bir kampanya yaptı. 9-14 Şubat tarihleri arasında alacağınız gömlek alışverişinize yüzde 30 indirim yapıyorlar...

* Kalp yastık hediye!

Sevgililer Günü alışverişlerinde Bonus Card kullanan Unique Art müşterilerine, yaptıkları her 100 milyonluk alışveriş için bir kalp yastık hediye edilecek.

* Kitapta indirim fırsatı

Ayın kitapları, Remzi Kitabevi'nden Bonus Card sahiplerine özel fiyatlarla sunuluyor. En çok satan kitaplar listesinden iki kitap aldığınızda, hem bonuslarınızı artırabilir hem de yüzde 10 oranında indirimden faydalanabilirsiniz.

* Alışverişi katlayın...

8-22 Şubat tarihleri arasında Sevgililer Günü alışverişlerinizde kullanacağınız birikmiş Bonus'larınız YKM'de yüzde 50 daha değerli. Kalp etiketli ürünlerden satın alıp, hediye çeki kazanabilirsiniz.

n Ekstra Bonus imkanı

Dünya Gençlik Merkezi, Sevgililer Günü'nüzü yüzde 10 Bonus'la kutluyor. 7-14 Şubat tarihleri arasında yapacağınız alışverişleriniz için fırsat bu fırsat.

* Gorbon'da fırsat

1-15 Şubat tarihleri arasında, Gorbon Mağazaları'ndan birikmiş Bonus'larınızı kullanarak yaptığınız alışverişlerde, Bonus'larınız yüzde 50 fazla sayılıyor.

* Sevgiliye gözlük...

Şişli Optik'te, 9-21 Şubat 2002 tarihleri arasında Bonus Card sahiplerine yüzde 10 özel indirim ve 6 taksit imkanı ile sunuluyor.

* Uygun fiyatlar

Bonus Card üyesi Koray Mağazaları, Sevgililer Günü alışverişlerini Bonus Card ile yapanlara taksitli alışverişte yüzde 3 yerine, yüzde 5 Bonus kazandırıyor.

* Haydi Kore'ye

Şubat, Mart, Nisan aylarında Bonus MasterCard üye kuruluşlarından yapacağınız alışveriş, ayrı bir şans. Yapılacak çekilişle her ay sonunda 5 kişi belirleniyor ve toplam 15 futbolsever 3 Haziran 2002 Türkiye-Brezilya maçını izlemeye Kore'ye gidiyor.

* Etiketin yarısı

Colin's, "Sevgililer Günü"de Bonus Card sahiplerine avantaj sağlıyor. "Etiketin yarısı" sloganıyla hem yüzde elli az ödeyecekler, hem de hiç peşinsiz dört taksit imkanından yararlanacaklar.

* En güzel hediye

14 Şubat'a kadar hediyenizi Bonus Card'ınızla Elle mağazalarından alın, yüzde 5 indirim kazanın.

* Yeni bir cep

Sevgilinizin yeni bir cep telefonuna mı ihtiyacı var? O zaman hemen bir Netcell Bayii'ne uğrayın. Motorola'nın en son modeli T191'de bir cep telefonundan beklediğiniz her şey var. Üstelik Bonus Card'la 6 taksit, bir de yüzde 3 Bonus var!

* Sıcak kalpler

Takı tasarımcısı Karun Kiraç'ın Sevgililer Günü için tasarladığı birbirinden iddialı modelleri görenleri büyülüyor.

* İyi uykular, tatlı rüyalar

'Sevgilim rüyanda beni gör' diyenlere... Yataş'tan alacağınız kırmızı motiflerle süslü bir nevresim takımı eğlenceli bir hediye alternatifi.

Sevgilinizi İtalyanlaştırın
İtalya'nın sahip olduğu yüksek moda kültürünü tam olarak yansıtan Brooksfield'in Sevgililer Günü alternatifleri oldukça geniş. Brooksfield'in kadın koleksiyonu da ülkemize geldi. Hem kadın ve hem erkek koleksiyonunda rahatlık önemli... Farklı kombinlerle ortaya çıkan markanın hem kadınları hem de erkekleri farklılığın peşinde koşuyorlar. Klasiklik kesinlikle reddediliyor. Kıyafetler alabildiğine renkli, özellikle jean koleksiyonuna göz atmanızı öneririz. Avrupa'nın büyük bir kısmında, ayrıca Japonya ve Meksika'da var olan bu marka, New York "Soho" da yeni bir mağaza açtı. Ülkemize Bilsar Tekstil'in ithal ettiği Brooksfield'in mağazası Maçka, Abdi İpekçi Caddesi No:10'da bulunuyor.

'Hep bugünü bekledim' diyenlere!
Sevgiliniz için sinema salonu kapatır mısınız? Cevabınız evetse The Ritz Carlton size gerçekten 'eşsiz' üç seçenek sunuyor, Shop&Miles sinemasında sadece iki kişi için özel gösterimler düzenliyor. Efendim ilki 2002 modeli, bedeli tam 2002 dolar. Boğaz manzaralı ve özel jakuzili suitinizde kalıp, Cam restoranda yemek ve pastanızı yediniz, özel kahvaltınız, masaj ve havuz konforunuz da cabası. Yok bu para da çok derseniz, buyrun 1001 modeline, bedeli sadece 1001 dolar! Bu kez odalar deluxe. Romantik sinema keyfinden vazgeçebilirseniz 125 dolar. Siz seçin!



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır