kapat
10.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Günübirlik kayakçılar

Gecenin bir yarısı kayak takımını kapıp Etiler Akmerkez önünde toplanan kalabalığın rotası dağlar
Tam bir kayak düşkünüsünüz. Vakitsizlikten yakınmayın. Günübirlik kayak turları hizmetinizde. Katılmak için saatlerinizi geceyarısını az geçeye ayarlayın. Hedefe varmanız için önünüzde 5 saatlik yolunuz var. Ver elini bembeyaz tepeler... Arada sucuk ekmek ve şarap molası, sonra tekrar kayak, biraz güneş... Akşamüstü 5'e kadar kaydınız, kaydınız artık dönüş vakti. Evinize varmanız ise gece saat 22.00'yi buluyor.

Turizm şirketleri arasında yaygınlaşan bu özel turlardan biri GeziciYak'ın. 60 milyon liralık Kartalkaya turu, saat 03.30'ta başlıyor (Tel: 0212 238 51 07, http://www.geziciyak.com) Ulaşım, yemek ve sınırsız lift kullanımı dahil. Debi Tur'un günübirlik kayak turları ise 70 milyon lira. 04.00'te Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda, 04.30'ta Etiler Akmerkez önünde buluşuluyor (http://www.gezikolik.com) Aynı şirketin Uludağ için de turları var. Ogzala Turizm'in Kartalkaya turu ise 30 milyon lira. Tur 05.30'da başlıyor, sırasıyla rotasyon Taksim, Kadıköy ve Bostancı (0212 293 91 95, http://www.ogzala.com).

Ankaralı kayakçıların gözde mekanı ise Ilgaz. Tempo Tur'un saat 07.00'de başlayan turları için Kavaklıdere'deki acente önünde hazır olmak gerekiyor. Ücret 18 milyon lira, dilerseniz mangal partisi için ayrıca 4 milyon lira daha ödüyorsunuz (Tel: 0312 428 20 96, http://www.tempotour.com.tr).



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır