kapat
10.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Zeki Alasya gitti fiyatlar ucuzladı

Zeki Alasya'nın dizi çekimleri nedeniyle bıraktığı "Balıklama" restoran fiyatlarını aşağı çekti. Ama lezzet ve kalite hâlâ ilk günkü gibi
Balıklama'yı biliyorsunuz. 1998'te Zeki Alasya'nın açtığı bir balık restoranı... Yeniköy'deki iki katlı binanın alt katında salon, üst katında ise teras bulunuyor. Açıldığı ilk günden bu yana hiç değişmedi. Abartısız, sade ve rahatlatıcı dekoru eskisi gibi... Duvarları yine birbirinden güzel tablolar süslüyor ve girişteki balık lostrası her zamanki gibi ağzınızı sulandırıyor. Balıklama'da değişen tek şey Zeki Alasya'nın varlığı. Ünlü sanatçı artık restoranın işletmecisi değil. Çünkü sanatçı, kendini tekrar ana mesleğine verdi. atv'de yayınlanan "Anne Babamla Evlenir misin?" adlı dizi bu durumun en büyük kanıtı.

Balıklama artık üç işletmecinin ortaklığıyla yürüyor. Zeki Alasya'nın yeğeni Reşat Alasya, eski işletmeci Allahverdi Coşkun ve Burgazada'daki Fulya adlı balıkçının da işletmecisi olan Erdal Altınbaş.

Balıklama'da yemeğe mutfak ekibinin özenle hazırladığı soğuk-sıcak deniz ürünleriyle başlıyorsunuz. Tazelik ve kalitenin hemen kendini gösterip, hissettirdiği ürünler bunlar... Lakerda, deniz ürünleri salatası, karides kokteyl, balık pastırması, dere otlu midye dolma, tarama, kalamar tava başlangıçlardan sadece birkaçı. Ama Balıklama'da ana yemeğe özellikle yer ayırmanızı öneririz. Çünkü hepsi birbirinden özel. Mesela siz hiç Balık Kebabı yediniz mi? Ya da Deniz Mahsulleri Sufle gördünüz mü? Peki levrek veya lağostan yapılan Balıklama Köfte'ye ne dersiniz?

İÇKİ DAHİL 20 MİLYON
Tatlıların içerisinde her balık restoranında bulunan klasikler mevcut. Çikolatalı parfe, çikolatalı sufle ve çeşitli Türk tatlıları...

Şimdi dikkat: Zeki Alasyalı Balıklama'nın son dönemlerini bilenler hatırlar, fiyatlar normal balık restoranları gibiydi. Ama artık Balıklama'da fiyatlar oldukça ucuz. Bir kişi ortalama 20 ila 30 milyon liraya çıkabiliyorsunuz. Üstelik tatlı ve içkiler de dahil. Köybaşı Cad. No:10 Yeniköy, İstanbul Tel : 0212 262 00 71

Sibel ARNA



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır