kapat
10.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Aptal değilim

Aldatılan kadın Emel Acar suskunluğunu bozdu: Kocasına tapan kadının yaptığını yaptım
Bir zamanlar Türkiye'de aldatılan kadınların kendilerine teselli olarak gördüğü iki isim vardı. Biri Derya Tuna diğeri ise Emel Acar. Şimdi sayı bire indi. Çünkü Derya Tuna daha fazla dayanamadı. Belki nikahlı olmadığından, belki de gerçekten canına tak ettiğinden bu birlikteliği sürdüremedi.

Olaylar yaşanırken Derya Tuna ne kadar konuştuysa Emel Acar da o kadar sustu. Bir zamanların Türkiye güzeli Emel Yıldırım'ı Türk halkı fazla tanıyamadı. Herkes Emel'in bu aldatılışlara neden katlandığını merak etti ama yanıtını alamadı.

"HERKESİN HAYATI KENDİNE"
Açık konuşalım biz de uzun süredir peşindeydik. Acarkent'in içinde açtığı butiği bahane ettik. Acar, bütün ürünleri İtalya ve Fransa'dan getiriyor. Mağazayı gezdikten sonra konuya giriyoruz. "Siz de 'Ben gelin olmak istiyorum' diyen küçük kızlardan mıydınız?" "Bir yuva kurmayı ve evlenmeyi çok istedim. İlkokulda defterime Emel Yıldırım yazar, imzamı atardım. Bu isim tanınsa nasıl olur diye düşünürdüm. Ben her zaman başarılı olmayı sevdim. Yemek yapmak istedim, en iyisini yapıyorum. İyi bir sporcu olduğumu düşünüyorum. Çocuk istedim ve onu da yaptım. Neye elimi attıysam başarılı oldum."

Ya evlilik? "Herkes beni aldatılan çocuklu bir kadın olarak tanıyor. Aptal olduğumu düşünüyor. Öncelikle hiç aptal değilim. Kendimi aldatılmış olarak da hissetmiyorum. Ben kocama taptım. Onu her şeyin üzerinde sevdim. Herkesin hataları olur."

Emel Yıldırım'a göre "Herkesin hayatı kendine..." Bu yüzden kocası onu aldatırken sessiz kalmış: "Bir şey yapamazdım ki... Kısıtlamam ya da sıkmam çok saçma olurdu. Hiç kimse başka birinin hayatına müdahale edemez, engelleyemezdim."

Peki ya bırakıp gitmek? "Niye gideyim? Ben kocamı seviyordum. Bunu yaptı diye sevgimi azaltamam. Kendimle barışık bir insanım. Kıskanmam. Erdal'ın iki günlük gönül eğlendirmeleri için yuvamı yıkmam. Çünkü onlar gelip geçti."

Emel Acar "Gitmedim" diyor ama aslında öyle değil. Olayların alevlendiği sıralarda Erdal Acar ile aynı evi paylaşmamış: "Uzaktaydım ama sevgim hiç bitmemişti. Erdal'ın da bana olan sevgisini ve saygısını, daha doğrusu farklı olduğumu her zaman hissetmişimdir. Bu iş zaten tek taraflı yürümez. Hani derler ya; yuvam, çocuklarım falan... Öyle değil, ben sevgim için evliliğimi sürdürdüm."

Sibel ARNA



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır