kapat
07.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

'Ben dans ederken o konsomatristi'

Dansözlerin dünyasındaki kavga büyüyor. Tıpkı Tanyeli gibi Asena'ya çatan Sibel Barış ağır konuştu: "Ben dans ederken Asena, Taksim Mouline Rouge'da hem dans ediyor hem de konsomatrislik yapıyordu"
Podyumlarda bir türlü bitmek bilmeyen kavga şimdi de dansözlerin dünyasına sıçradı... Eşi Hakan Balkaner'den boşandıktan bir yıl sonra sahnelere dönüş yapan Sibel Barış, tıpkı Tanyeli gibi Asena'ya çattı...

Üstelik, Barış'ın açıklamaları Tanyeli'nin "Benim yanımda Asena'nın esamesi okunmaz" demesine de pek benzemiyor. Çünkü, Barış, "Benim dans ettiğim günlerde Asena, Taksim'deki Mouline Rouge'da hem dansediyor hem de konsomatrislik yapıyordu" diyor.

SAVAŞA HAZIRIM!
1998 yılında Hakan Balkaner ile evlendikten sonra sahnelere veda eden Sibel Barış, 4 yıl aradan sonra sahnelere yeniden dönmesinin nedenini şöyle anlatıyor:"Geçtiğimiz yılın yazında eşimden ayrıldım. Tam bir yıl bekledim. Baktım piyasada önemli bir eksiklik var. Bu büyük bir kazan ve bu kazandan herkese ekmek çıkar diyerek geri döndüm. Tabii bu kararı almamda yapacak başka bir işimin olmadığı da bir gerçek. Ancak, beni asıl motive eden, güzellik, sanat ve kalitede gözle görünür bir düşüşe tahammülümün kalmayışı oldu. Zorlanacağımı biliyorum. Ama savaşacağım"

ASENA: POLEMİĞE GİRMEM!
Evlendiğine asla pişman olmadığını, çünkü bu sayede anneliği tattığını anlatan Barış; "Şimdi onun geleceği için yeniden sahnelerdeyim. Olası bir savaş için boyalarımı sürdüm. Ama kimsenin ekmeğiyle oynamak gibi bir niyetim de yok"

Meslektaşlarının adeta boy hedefi haline gelen Asena ise, bu konuda fazla konuşmuyor. "Kimin ne dediği hiç önemli değil. Çünkü, ben ne olduğumu aynaya bakarak görüyorum. Bu nedenle kimseyle polemiğe girip reklamını yapmak istemiyorum. Herkes kendi işine baksın. Halk kimin ne olduğunu iyi biliyor."

MEYDAN OKUDU
Asena'yı kast ederek, "Bu işler bir insanı arkana alıp diğerlerinin önünü kesmekle olmaz" diyen Sibel Barış, ünlü meslektaşına meydan okudu "Benim önümü kessin de görelim!" 9 Şubat'ta Kıbrıs'ta Salamis Bar'da Ebru Yaşar ve İsmail Türüt'le aynı sahneye paylaşacağını ve uzun bir aradan sonra ilk kez sahneyi çıkacağını söyleyen Sibel Barış, "Nasıl dans ediliyormuş, o gece herkes görecek" diye konuştu.

Ali ÖZTÜRK



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır