kapat
17.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Takımı saklamam

"Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bizim gizleyecek, saklayacak bir şeyimiz yok. Oyun sistemimiz hazır. Takımı saklamak gibi bir düşüncemiz olamaz."

'Kampta ideale ulaştık'
Fenerbahçe Teknik Direktörü Werner Lorant, dün bir basın toplantısı düzenleyerek, ikinci yarı hazırlıklarını değerlendirdi. Hazırlık döneminden, kamp atmosferinden çok memnun kaldığını belirten Alman teknik adam, futbolcularının performansının de kendisini sevindirdiğini söyledi. Lorant şöyle konuştu: "Kampa krosla başladık. Antrenmanlardan, yapılan maçlardan memnunum. İdeale ulaştığımızı söyleyebilirim. Antrenmanlarda tüm oyuncularımdan memnun kaldım.

'Kadroyu şekillendirdim'
Takım benim beklentilerimi yerine getirdi. Samsun'a 18 futbolcu gelecek. Kaleci olarak Oğuz'u alacağız. Takımın üzerinde çok seyrek oynayacağız. Kadromuzun omurgasını tespit ettik. Bunun dışında kalanlar çalışıp takıma girmeye çalışacaklar. Gizleyecek, saklayacak bir şeyimiz yok. Biz zaten oyun sistemimizi hazırlamışız, takımı saklamak gibi bir düşüncem yok. Futbolcuların kadroya girmesi yüzde yüz oynayacakları anlamına da gelmez. Zaten kadronun son şeklini maç öncesinde kafamızda belirliyoruz.

'Fatih Akyel oynamalı'
Maç sıkışıklığı nedeniyle futbolculara bir gün bile izin vermek istemiyorum. Uzun süredir, izin yapmadan çalışmanın futbolcularda herhangi bir gerginlik yarattığını görmedim. Beşiktaş'ın, G.Saray'ın transferleri bizi ilgilendirmiyor. İleride ihtiyaç duyulursa konuşulur. Fatih'i oynatabilirsem sevinirim. Yönetim, bu konuda gereken çabanın sarfedildiğini söyledi. Lisansının hazır olmaması, bedenen hazır bir sporcuda yan etkiler yaratabiliyor, bunu da düşünmek gerek."

Johnson artık izinli
G.Saray-Kocaeli maçına da değinen Lorant, "Karşılaşmayı televizyondan izledim. G.Saray hakkıyla bir galibiyet aldı" yorumunu yaparak sözlerini şöyle noktaladı: "Biz şimdi sadece cuma günü (yarın) oynayacağımız Samsunspor maçını düşünüyoruz. Takımım şu anda bu önemli maça hazır. Bizim için çok önemli bir maç. Umarım stadın zemini ideal olur." Bu arada ülkesinin milli takımına davet edilen ancak F.Bahçe'nin maçlarının önemi nedeniyle affını isteyen Johnson, Gana'dan resmi izin belgesini aldı. Öte yandan Başkan Aziz Yıldırım, Moskova Fenerbahçeliler Derneği'nin dün yeni lokalinin açılışını yaptı.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır